Paste

Paste cu ton si usturoi

Publicat: 01 aug. 2013

Ingrediente:

3 cartofii medii
200 g fasole verde proaspata
400 g paste
2 cutii de ton in ulei de masline
1 lingura de usturoi tocat
1 ceasca de migdale prajite si tocate

Mod de preparare:

Pune cartofii la fiert intr-o oala mai mare, iar dupa 5 minute adauga si fasolea verde. Lasa legumele sa fiarba la foc mediu aproximativ 15 minute.
Intre timp, pune si pastele la fiert in apa cu putina sare, circa 8 minute. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste tonul, apoi adauga si cartofii, si fasolea si lasa-le pe foc circa 5 minute pana cand cartofii devin aurii. Presara peste legume si usturoiul, apoi amesteca-le aproximativ 2 minute. Pune si pastele peste legume si amesteca-le bine.
Pastele se servesc calde, presarate cu migdale prajite.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu