Paste

Paste fundite cu legume si sos de parmezan

Publicat: 02 mai 2011

Ingrediente:

350 gr paste in forma de fundite
8 buchetele de broccoli
4 rosii medii
2 cepe rosii
1 ardei gras galben
jumatate pachet unt de masa
6 catei de usturoi
6 linguri sos de parmezan
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:

Pune pastele fundita la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline. Spala bine buchetelele de broccoli si pune-le la fiert. Poti folosi si broccoli gata fiert, la borcan. Toaca marunt ceapa rosie si amestec-o cu ardeiul gras galben taiat cubulete. Toaca marunt usturoiul. Adauga la amestec usturoiul tocat, rosiile taiate feliute, apoi pune amestecul pe foc, 5-6 minute, in untul topit in prealabil. Adauga pastele scurse bine de apa, sosul de parmezan si mai lasa 2 minute. Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.



loading...

Adauga un comentariu