Paste

Paste penne cu parmezan si mazare

Publicat: 07 iun. 2012

Ingrediente:

300 g paste penne
80 g mazare congelata
1 ceapa tocata marunt
300 ml smantana
2 buc. piept de pui rumenit pe gratar
310 g boabe de porumb din conserva
40 g parmezan dat prin razatoare
85 g branza data prin razatoare
sare

Mod de preparare:

Prima data se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, incingem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Dupa cateva minute se pune smantana si se lasa inca 2 minute sa fiarba.  Incorporam mazarea, porumbul, parmezanul si puiul taiat fasiute. Mai lasam sa fiarba 2-3 minute, dupa care adaugam pastele. Potrivim de sare si amestecam. Transferam amestecul intr-un vas yena. La final se presara putina branza si se baga in cuptor pentru ca aceasta sa se topeasca.

sursa: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu