Paste

Paste umplute cu urda, spanac si nucsoara

Publicat: 10 feb. 2012

Ingrediente:

150 g branza rasa
aprox. 300 g spanac
250 g paste de tip scoica
1 ceapa mica
250 g urda
250 ml lapte
1 lingura faina
25 g unt
putina nucsoara
    
Mod de preparare:
   
Spalam si curatam spanacul, apoi il fierbem in apa cu putina sare. Intre timp facem sosul bechamel. Topim untul intr-o craticioara, adaugam faina si amestecam rapid, apoi adaugam treptat laptele amestecand continuu pana se ingroasa ca o smantana subtire. Adaugam putina sare si nucsoara. Fierbem pastele in apa cu putina sare si un strop de ulei. Ceapa o tocam marunt si o prajim in 2 linguri de ulei. Adaugam spanacul tocat si amestecam bine. Condimentam cu putina sare. Lasam sa se raceasca si cand amestecul este caldut adaugam urda data prin razatoare. Strecuram pastele si le lasam sa se raceasca atat cat putem sa le tinem in mana. Luam o scoica, o umplem cu spanac si urda si apoi o asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt. Procedam la fel pana terminam pastele.Turnam deasupra sosul bechamel si bama la cuptor 15 – 20 minute. Scoatem tava presaram deasupra branza si mai lasam inca 5 minute.
Paste umplute cu urda, spanac si nucsoara pregatite de Amalia.



loading...

Adauga un comentariu