Diete si regimuri

Pastele din dovlecei, alegerea culinara ideala pentru zilele caniculare

Publicat: 07 iun. 2015
Daca nu ai mai incercat aceste paste raw, este timpul sa te bucuri de toata prospetimea ingredientelor si de aceasta reteta usor de pregatit si 100% fara foc. Vei fi plina de energie si sanatoasa!
Ingrediente:
dovlecel – 2 bucati
caju – 100 g
rosie – 1 bucata
usturoi uscat – 4 catei
ulei de masline – 60 ml
zeama de lamaie – 30 ml
Preparare:
Curata de coaja doi dovlecei si feliaza-i fin, in fasii, pe toata lungimea lor, cu ajutorul unui curatator de legume. Pune pe o farfurie pastele astfel rezultate. Prepara sosul cu ajutorul unui blender, din: 100 g nuci caju, 1 rosie, 4 catei de usturoi, 60 ml de ulei de masline, 1/2 lingurita sare grunjoasa, sucul de lamaie, 2 lingurite de busuioc.

Chiftele de dovlecei cu branza telemea
 
sursa: ele.ro


loading...

Adauga un comentariu