Sanatate

Pastile de somn fără rețetă. Cum să ameliorezi tulburările din organism provocate de insomnie

Publicat: 29 iul. 2022
barbat care sta culcat in pat si sufera de insomnie
Somnul adecvat este cheia pentru funcționarea normală a corpului

Din cauza stresului multe persoane suferă de insomnie și caută pastile de somn fără rețetă. Somnul adecvat este cheia pentru funcționarea normală a corpului. Tulburările sale provoacă dezvoltarea bolilor oncologice. Mai mult decât atât, acestea pot provoca tulburări grave, cum ar fi imunitatea redusă și perturbări hormonale. Dacă insomnia este cronică, atunci doar un medic o poate trata. Dar, în cazul tulburărilor de somn pe termen scurt, puteți încerca să vă ajutați luând somnifere naturale.

Este bine să înțelegi că doar în cazul unor tulburări de somn pe termen scurt poți încerca să te ajuți singur. Iar din moment ce le utilizezi, trebuie să respectați mai multe reguli. Luați medicamentul în mod regulat, nu din când în când. Somniferele pe bază de ingrediente naturale își arată adesea efectul pe măsură ce substanțele active se acumulează în organism. De asemenea, specialiștii spun să nu combinați medicamentul selectat cu alte ajutoare pentru somn. Este interzis să conduceți o mașină în perioada de tratament pentru a scăpa de insomnie. Astfel, este bine să analizezi lista de medicamente care nu creează dependență și care includ ingrediente naturale pentru a reuși să identifici remediul potrivit pentru tine. Toate pastilele enumerate le puteți cumpăra în farmacii fără prescripție medicală.

un recipient cu somnifere pe noptiera si o femeie care doarme
Este bine să înțelegi că doar în cazul unor tulburări de somn pe termen scurt poți încerca să te ajuți singur

Pastile de somn fără rețetă. Recomandările experților pentru a trata disconfortul

Novo-Passit este un medicament cu un efect extrem de ușor. Iar datorită efectului său ușor, este considerat unul dintre cele mai bune somnifere de origine naturală. Potrivit pacienților, acesta combate perfect tensiunea nervoasă și oferă somn de durată normală. Un efect similar este obținut datorită componentelor plantelor din acest medicament.

Printre ingredientele naturale care se regăsesc în aceste pastile pentru somn sunt florile de soc, păducelul, iarba de pasifloră, hameiul și valeriana. Medicamentul este disponibil sub formă de pastile și lichide, adică sirop. Novo-Passit poate fi folosit ca somnifer natural pentru copii, dar numai pentru cei care au deja 12 ani.

barbat care tine in palma somnifere si in alta mana un pahar cu apa
Somniferele pe bază de ingrediente naturale își arată adesea efectul pe măsură ce substanțele active se acumulează în organism

Contraindicațiile pentru administrarea medicamentului sunt depresia, epilepsia și bradicardia. De asemenea, utilizarea medicamentului nu trebuie combinată cu consumul de alcool.

Remedii care te vor ajuta să uiți de iritabilitate și anxietate

Un alt remediu recomandat de specialiști este Valemidin Plus. Acest medicament nu trebuie administrat împreună cu pastilele Doreta. Acesta este un sedativ care îmbunătățește somnul în același timp. Acest medicament are o compoziție vegetală. Mai mult decât atât, acesta  conține valeriană, păducel, cianoză și mentă. Prin urmare, Valemidin Plus este considerat un somnifer natural.

mai multe pastile imprastiate pe o masa langa un recipient de sticla
Este interzis să conduceți o mașină în perioada de tratament pentru a scăpa de insomnie

De asemenea, acesta conține magneziu, cel mai important mineral, fără de care funcționarea normală a organismului, inclusiv a sistemului nervos central, este imposibilă. Prezența sa în compoziția medicamentului ajută la reducerea iritabilității și anxietății. Produs se regăsește în farmacii sub formă de sirop.

Acest medicament contribuie la adormirea rapid și normalizează somnul, elimină trezirile nocturne și reduce iritabilitatea, neliniștea și anxietatea. Însă este foarte important să știi că medicamentul nu trebuie luat în timpul sarcinii și de către copii sub 14 ani.

Melaxen la fel face parte din lista de pastile de somn fără rețetă. Ingredientul activ al acestui medicament este un analog sintetic al hormonului melatonina, o substanță care favorizează somnul normal. Aceasta este o pastila de dormit naturală care nu provoacă dependență. Pastilele accelerează adormirea și previne trezirile nocturne și contribuie la îmbunătățește somnul. Luarea medicamentului nu provoacă un sentiment de letargie și slăbiciune dimineața.

barbat care vrea sa administreze pastile tinand un pahar cu alcool
De asemenea, utilizarea medicamentului nu trebuie combinată cu consumul de alcoolAdauga un comentariu