Economic Local

Pastilele ii baga in spital. Aceste cazuri sunt infioratoare

Publicat: 08 ian. 2019
1

In ultima perioada, foarte multe persoane ajung la spital dupa ce consuma cantitati mari de pastile in scop suicidar. Astfel, foarte multi pacienti au nevoie de ingrijiri medicale si de zile de internare din aceasta cauza. De data aceasta, o femeie din Iasi a ajuns de urgenta la spital dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor prin aceasta metoda.

Citeste si: O boala necrutatoare, rapusa de un tratament revolutionar! Foarte multi pacienti au fost vindecati prin aceasta metoda, iar altii isi asteapta sansa in 2019! Rezultatele sunt uimitoare

Intr-un moment de deznadejde, aceasta a consumat o cantiate uriasa de pastile. Femeia a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente, unde a primit ingrijiri medicale. Totodata, femeia a fost internata la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi, pentru a fi tinuta sub supraveghere medicala.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta din Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, doctorii au constatat ca aceasta a suferit o intoxicatie medicamentoasa voluntara. Pacienta a consumat mai multe medicamente in scop autolitic. Dupa ce a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente, aceasta a fost internata pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu