Eveniment-Social

Pastilele ii baga in spital. Inca o ieseanca a avut nevoie de ingrijiri medicale

Publicat: 14 mart. 2019

In ultima perioada, la spitalele din Iasi ajung foarte multe persoane care incearca sa-si puna capat zilelor prin diferite metode. De cele mai multe ori este vorba despre ieseni care consuma cantitati mari de pastile, in scop autolitic. Acesta este si cazul unei femei care a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind internata la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi.

Citeste si: Multi si-ar pierde mintile in locul lui! Acest batranel din Iasi cerseste la colt de strada si isi spune povestea plangand. Ultimele zile si le petrece stand cu mana intinsa

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacienta prezenta intoxicatie medicamentoasa. Din informatiile pe care le avem, se pare ca pacienta a consumat o cantitate mai mare de pastile, mai multe comprimate, in scop autolitic, in combinatie cu alcool. Aceasta a primit ingrijiri medicale in cadrul Unitatii de Primire Urgente, fiind internata la Toxicologie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supusa unor controale mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.
 

 loading...

Adauga un comentariu