Remedii naturiste

Pastura Apiland, „painea albinelor”

Publicat: 10 dec. 2010

Pastura, numita si „painea albinelor„, este un polen fermentat de catre albine in conditiile naturale ale stupului. Deoarece cantitatile care pot fi obtinute in conditii normale, printr-o recoltare corecta din stup, sunt foarte mici, in comert exista si pastura realizata prin fermentare artificiala sau recoltata mai devreme, pentru a forta productia, in conditii de fermentatie incompleta. In ambele cazuri, eficacitatea acestui produs este mult mai mica.

In schimb, pastura Apiland este o pastura de cea mai buna calitate, selectata cu grija din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, ferite de poluare. In stup, pastura este produsa prin fermentarea polenului introdus de catre albine in celulele fagurelui, impreuna cu miere si cu o serie de enzime secretate de albine.

Polenul trece printr-un complicat proces de transformari biochimice si de modificari structurale care, dupa trei luni de fermentatie, il transforma in pastura. In cadrul acestor procese creste concentratia de principii active, astfel ca pastura prezinta o bioactivitate cu mult mai mare decat polenul, fiind in acelasi timp mult mai usor de suportat si de digerat. O pastura de calitate nu produce in general nici un fel de alergii, nici macar in cazul celor care nu suporta polenul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit