Funny

Patania unui barbat din Suceava, care a uitat intr-un dulap 13.000 de euro. Ce a urmat

Publicat: 26 iul. 2018
9

Un barbat din Suceava a fost pe punctul de a ramane 13.000 de euro, dupa ce a returnat un obiect de mobilier, cu tot cu banii depozitati in interior.

Sora barbatului a cumparat de la o firma de mobila o comoda cu sertare, pe care a dus-o in casa fratelui ei, de 37 ani, din orasul Salcea, relateaza informatiata.ro.

In momentul in care comoda a fost asamblata, s-a constatat ca aceasta prezenta un defect din fabrica. Prin urmare, femeia a luat legatura cu firma, care a promis ca va inlocui produsul.

In acest timp, fratele femeii a depozitat mai multe bunuri in comoda, printre care si o borseta in care se aflau acte si 12.000 euro si 4.500 lei.

Pe 19 iulie, in jurul orei 15.00, angajatii de la firma au inlocuit comoda. Ulterior barbatrul de 37 de ani si-a dat seama ca a uitat sa ia borseta cu banii si actele din sertar. In jurul orei 21.20 acesta a luat legatura telefonic cu reprezentantii societatii, care i-au comunicat sa se prezinte la sediul societatii, in ziua urmatoare, ora 09.00.

In data de 20 iulie, barbatul de 37 de ani si sora acestuia s-au dus la firma, au gasit borseta intr-unul dintre sertarele mobilei, dar fara bani. Barbatul a depus o reclamatie la Politie.

In urma masurilor intreprinse de politisti s-a reusit identificarea persoanei banuite de comiterea faptei, respectiv un barbat de 40 ani, angajat al societatii de mobila, iar prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt. 

Adauga un comentariu