Fotbal extern

Pato ar putea ajunge la PSG

Publicat: 05 ian. 2012

Fotbalistul brazilian Alexandre Pato s-ar putea transfera de la AC Milan la Paris Saint-Germain, în cazul în care actuala sa echipă l-ar aduce pe argentinianul Carlos Tevez de la Manchester City, scrie cotidianul francez L’Equipe, citat de Agerpres.

Conform L’Equipe, şefii lui Milan nu par dispuşi să se despartă de Pato, însă ar putea fi înduplecaţi dacă PSG ar veni cu o ofertă în jurul a 50 de milioane de euro.

Noul antrenor al lui PSG, Carlo Ancelotti, se arată diplomat. ‘Pato e jucătorul lui Milan şi are un contract, aşa că noi nu suntem interesaţi de el’, a spus tehnicianul. In acelaşi timp, ziarul citat susţine că oficialii parizienilor s-au întalnit miercuri, în Qatar, cu un reprezentant al lui Pato, devenit obiectivul numărul unu al liderului din Ligue 1.

Milan aşteaptă acum în primul rand finalizarea transferului lui Tevez. Argentinianul s-a înţeles deja cu gruparea lombardă, rămane ca aceasta din urmă să se pună de acord cu Manchester City.

Managerul ‘cetăţenilor’, Roberto Mancini, manevrează pentru ca fosta sa echipă, Inter Milano, să intre în cursa pentru transferul lui Tevez. Pentru a şi-l permite pe argentinian, Milan, care e în pană de lichidităţi, ar trebui să vandă repede un jucător important.

In altă ordine de idei, Ancelotti a mai afirmat că ‘în acest moment nu este nicio şansă’ ca brazilianul Kaka (Real Madrid) să semneze cu PSG.loading...

Adauga un comentariu