Magazin

Patriarhia explica de ce a decorat-o pe mama lui Gigi Becali

Publicat: 25 iun. 2013
1

Patriarhia Romana isi exprima mirarea ca distinctia oferita de Patriarhul Daniel mamei lui Gigi Becali, Alexandra Becali, in a doua zi de Rusalii, a suscitat “interpretari exagerate din partea unora”, acestia dovedind “lipsa de intelegere a unui gest de recunostinta firesc al Bisericii pentru ctitori si binefacatorii ei”.

“Intrucat oferirea diplomei de vrednicie doamnei Alexandra Becali cu ocazia sfintirii bisericii Sfanta Treime Ghencea din Bucuresti din ziua de 24 iunie 2013 suscita interpretari exagerate din partea unora, precizam: Doamna Alexandra Becali s-a numarat printre persoanele care au primit diplome de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena la propunerea Consiliului parohial al parohiei Sfanta Treime – Ghencea in semn de multumire pentru sprijinul financiar acordat pentru lucrarile de construire si pictare ale bisericii”, precizeaza Patriarhia Romana in cadrul unui comunicat de presa, transmis, marti, redactiei DeCe News.

“Ca atare, orice alte interpretari date acestui act de apreciere sunt neintemeiate si dovedesc lipsa de intelegere a unui gest de recunostinta firesc al Bisericii pentru ctitori si binefacatorii ei. Ne miram ca la un gest firesc de recunostinta se raspunde cu razvratire”, conchide documentul citat.

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, prezenta, luni, in a doua zi de Rusalii, la slujba de sfintire a Bisericii Sfanta Treime din cartierul Ghencea, a primit o distinctie de la Preafericitul Daniel, dupa ce finantatorul Stelei a donat bisericii respective 180.000 de lei.

Comentarii
  • Inca o dovada ca partiarhia e doar dluga banilor si a tiganilor cu bani!! Niste ****** cu fete de puscariasi in sutane!! Oricum religia e un bullshit kicios facut sa suga banii oamenilor saraci cu duhul!! Un bingo metropolis fara Romica Sociu si Nicoleta Luciu, ci cu vrajeala ca ajungi in rai :€))

  • Preafericitul este fericit in preajma oamenilor cu bani. De aceea ii ridica in slavi si ii da exemplu la fiecare slujba.Din moment ce ei nu produc bani,decat vand iluzii,trebuie sa aduca osanale celor care le dau bani.Viata lor e usoara si plina de huzur.Chiolhanurile nu seamana cu nici o alta petrecere data de oamenii obisnuiti.

  • Da’ pe mama lu’ Stefan cel Mare cand „o disting” popii astia cu o diploma de onoare pentru gramada de biserici ctitorite de fiu-su?!

  • sa ne fereasca Dumnezeu de farisei in sutane.inca o dovada a fariseismului mai clara nnu se poate.fiti siguri ca daca au facut gestul asta,becali nu se opreste aici.va pompa mereu bani de furat in burdihanele nesatule a popilor.dar baba va avea ce arata lui sf.petru.medalia.

Adauga un comentariu