Magazin

Patricia Kaas concerteaza la Bucuresti pe 23 iunie 2013

Publicat: 26 dec. 2012
patricia Kaas
patricia Kaas

Cântareata franceza Patricia Kaas se reîntoarce la Bucuresti pe 23 iunie 2013 pentru un concert pe care îl va sustine la Sala Palatului.
Potrivit unui comunicat Project Events remis AGERPRES, concertul artistei face parte din turneul de promovare a albumului „Kaas Chante Piaf” lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marii artiste Edith Piaf.

În spectacol, bucurestenii vor avea ocazia sa asculte live unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei dintre care nu vor lipsi „Non, Je Ne Regrette Rien„, „Paris„, „Padam, Padam„, „Milord„.

Turneul început odata cu lansarea albumului cuprinde peste 45 de tari si se va încheia la finele anului 2013.
Biletele pentru concertul Patricia Kaas pot fi achizitionate la preturile de 350 lei – categoria VIP, 300 lei – categoria 1, 250 lei – categoria 2, 200 lei – categoria 3, 150 lei – categoria 4 si 100 lei – categoria 5 din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center si Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro.

Nascuta în 1966 în Forbach – un oras din nord-estul Frantei, într-o familie simpla, Patricia Kaas a crescut ascultând muzica inegalabilei Edith Piaf, muzica ce mai târziu a determinat-o sa îsi construiasca propria cariera muzicala. Celebra si adulata în toata lumea, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani, Patricia Kaas a realizat un material discografic de exceptie pentru a aduce un tribut în stil propriu legendarei Edith Piaf.

Adauga un comentariu