National

Patriciu inchide Adevarul de seara

Publicat: 19 oct. 2011
1

Adevarul Holding a decis sa inchida saptamânalul ads, care a fost lansat in iunie si a fost realizat cu echipa care a construit in ultimii ani reteaua de cotidiane locale Adevarul de seara. Saptamânalul ads aparea in fiecare zi de joi si avea cea mai larga raspândire nationala. Ultimul numar ads publicat a fost cel din 13 octombrie, potrivit unor surse din Adevarul Holding.

Anuntul inchiderii ads a fost facut de conducerea Adevarul Holding printr-o nota interna. „Având in vedere ca, de la jumatatea acestui an, ziarul Adevarul are un continut mai bogat in stiri locale si regionale, Adevarul Holding a decis sa inceteze publicarea saptamânalului ads. Echipele locale vor avea in continuare un rol esential, realizând de luni pâna vineri cele 13 editii metropolitane si regionale ale ziarului Adevarul”, se spune in nota interna.Ziaristii din redactiile locale vor continua sa contribuie cu stiri, reportaje si anchete la site-ul adevarul.ro, se mai transmite prin nota interna.

Saptamânalul ads a fost lansat pe 30 iunie, fiind realizat de aceeasi echipa care a construit in ultimii trei ani reteaua de cotidiane locale Adevarul de seara, cu 39 redactii in tara. Saptamânalul ads aparea in 39 editii si continea dezvaluiri, reportaje, informatii utile, de timp liber si sport, exclusiv locale. Publicatia includea programul TV saptamânal si aloca un spatiu generos anunturilor de mica publicitate. Tirajul initial al publicatiei ads a fost de 250.000 exemplare. Redactorul-sef al retelei de saptamânale ads a fost desemnat Sabin Orcan.

Adauga un comentariu