Sport

Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a arătat a fi enervat după înfrângerea cu FCSB

Publicat: 09 nov. 2020
Patronul FC Botoșani a părut a fi supărat foc după înfrângerea cu FCSB
Valeriu Iftime

FC Botoșani a pierdut sâmbătă seara, pe Arena Națională, scor 1-4 (1-1) cu FCSB, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1, iar Valeriu Iftime, patronul oaspeților, și-a exprimat nemulțumirea după evoluția formației sale.
Oaspeții, fără mai mulți jucători, dintre care 4 infectați cu COVID-19, au deschis scorul prin Eduard Florescu (19), cu un șut din afara careului, dar FCSB a egalat imediat, prin Dennis Man (21), după o mare gafă a lui Alin Șeroni, care a pierdut mingea în propriul careu.

Valeriu Iftime: „Marius Croitoru e un antrenor bun, nu-l dăm afară!”

Valeriu Iftime s-a arătat mâhnit de evoluția lui Șeroni și îi oferă credit în continuare lui Marius Croitoru, antrenor în vârstă de 40 de ani.

„Nu dăm afară antrenorul! Eu am răbdare, Marius e un antrenor bun! Încă sper că ideile lui despre fotbal să producă spectacol. Greșeala lui Șeroni e impardonabilă, se mai întâmplă când dormi pe teren… Dacă am vrea să reformăm fotbalul, trebuie să reformăm totul: jucători, arbitri, stadioane, totul! Din păcate, suntem departe de multe lucruri, pe care generația nouă sper să le facă. Generațiile care au lucrat până acum în fotbal trebuie să se oprească”, a declarat Valeriu Iftime ieri-dimineață.

FCSB e lider în Liga I, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, dar cu un golaversaj superior. FCSB a reușit a cincea sa victorie consecutivă și este echipa cu cel mai bun atac din Liga I, cu o medie de 2,8 goluri pe meci. Man și Tănase sunt golgheterii la zi ai campionatului, cu 9 goluri fiecare. FC Botoșani are 5 înfrângeri în ultimele 6 etape.

Adauga un comentariu