Titlurile zilei

Patronul restaurantului „Club 20 Bamboo”, din Iași, a fost prins beat la volan! Marius Crupenschi era aghesmuit încă de la primele orele ale dimineții. Polițiștii l-au oprit când era într-un autoturism Dacia

Publicat: 15 oct. 2021
Un echipaj al Poliției Rutiere și un bărbat care suflă în etilotest
Un om de afaceri din județul Iași a fost pedepsit de judecători după ce a urcat băut la volan: individul a recunoscut totul la audieri

Un cunoscut afacerist din Iași s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat că a urcat „parfumat” la volanul unui autoturism. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de procurori cu Marius Florin Crupenschi, patronul restaurantului „Club 20 Bamboo”, din Iași. Oamenii legii au afirmat că administratorul de firmă a fost prins băut la volan, pe o stradă din județul Iași

Un cunoscut om de afaceri din Iași a fost prins băut la volan! Bărbatul a scăpat de pușcărie, după ce, la audieri, a recunoscut totul. Astfel, patronul restaurantului „Club 20 Bamboo”, din Iași, s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat că a șofat cu alcoolemie.
Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de procurori cu Marius Florin Crupenschi. Aceștia l-au condamnat pe afacerist la 1 an de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Patronul restaurantului „Club 20 Bamboo”, din Iași, obligat de judecători să muncească gratis

Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii l-au mai obligat pe afaceristul Marius Florin Crupenschi să muncească în folosul comunității.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Consiliul Local Iași – Direcția Juridică, Sediul administrativ (depozitarea și distribuirea obiectelor, transportarea mobilierului, a tehnicii de calcul, manevrarea consumabilelor achiziționate la solicitarea serviciilor din cadrul instituției, lucrări de întreținere și curățenie în spațiile de lucru, acțiuni de deszăpezire) sau al Consiliul Local Iași – Serviciul Administrativ, cu sectorul Sediu administrativ (depozitarea și distribuirea obiectelor, transportarea mobilierului, a tehnicii de calcul, manevrarea consumabilelor achiziționate, lucrări de întreținere și curățenie în spațiile de lucru, acțiuni de deszăpezire), pe o perioadă de 40 de zile”, au afirmat magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

La audieri, omul de afaceri din Iași a recunoscut totul

Procesul omului de afaceri ieșean Marius Florin Crupenschi a început pe data de 1 septembrie 2021. Procurorii au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu patronul restaurantului „Club 20 Bamboo”, din Iași, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Conform anchetatorilor, ieșeanul în vârstă de 44 de ani, administrator al firmei Professional Restaurant System SRL (care administrează restaurantul cu specific chinezesc „Club 20 Bamboo”, din Iași), a fost prins șofând cu alcoolemie.

„Pe data de 30 octombrie 2020, la ora 8:07, inculpatul a condus pe drumurile publice, respectiv pe DJ 281, drum deschis circulației publice, autoturismul marca Dacia, fiind sub influența alcoolului, respectiv având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, în speță de 1,06 grame la mie alcool pur în sânge, respectiv 0,91 grame la mie alcool pur în sânge, conform buletinului de analiză toxicologică emis de IML Iași”, au menționat oamenii legii.

De altfel, la audieri, afaceristul ieșean a recunoscut comiterea faptei, acesta solicitând să fie încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției. Pe de altă parte, contactat telefonic ieri, patronul restaurantului „Club 20 Bamboo”, din Iași, a refuzat să comenteze pe marginea subiectului, susținând doar că ar fi consumat alcool cu o seară înainte de a fi tras pe dreapta de un echipaj de Poliție.

„Nu știu dacă e necesar să apară așa ceva… Eu nu sunt o persoană atât de cunoscută…”, a spus afaceristul.

Comentarii
Adauga un comentariu