Local

Patru ambasadori vor fi prezenţi, alături de Costel Alexe și primarul comunei Miroslava, în parcul industrial din localitate – FOTO/ VIDEO

Publicat: 06 nov. 2020
Vizită de lucru în zona industrială Miroslava

Patru ambasadori se vor afla în vizită de lucru în zona industrială Miroslava. Vorbim de Ambasadorul Indoneziei, Maleziei, Pakistanului dar şi ambasadoru Bangladeshului. Alături de cele patru personalităţi de rang înalt vor fi prezenţi şi Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, dar şi primarul comunei Miroslava, Nită Dan.

Întâlnirea este programată vineri, 6 noiembrie 2020 începând cu ora 11.00, iar cele 6 personalităţi vor oferi şi o declaraţie de presă.

Vizită este una de lucru şi se doreşte cunoaşterea posibilităţilor de colaborare şi investiţie

Vizita care se va produce la Parcul Industrial Miroslava doi este o vizită de lucru. Acţiunea face parte din programul oficial al celor patru ambasadori de a cunoaşte posibilităţile de investiţie în judeţul Iaşi. Delegaţia doreşte să afle posibilităţile de investiţie în domenii precum cel agricol, prelucrare, industrial:

Patru ambasadori din zona ASEAN vor face declarații de presă alături de Președintele CJ Iași și Primarul Comunei Miroslava cu ocazia vizitei în Parcul Industrial Miroslava

Vineri, 06.11.2020, ora 11:00, o delegație de 4 ambasadori reprezentând țări de pe continetul
asiatic:

– ambasadorul Indoneziei – Excelența sa, Dl. Muhammad Amhar Azeth,
– ambasadorul Maleziei – Excelența sa, Dl. Abdullah Zawawi BIN TAHIR,
– ambasadorul Pakistanului – Excelența sa, Dl. Dr. Zafar Iqbal,
– ambasadorul Bangladeshului – Excelența sa, Dl. Md Daud ALI va vizita Parcurile Industriale din Miroslava alături Președintele CJ Iași, dl Costel Alexe, și de Primarul Comunei Miroslava, dl. Dan Nită.

Cu ocazia acestei vizite, cei patru ambasadori și cei doi oficiali din județul nostru vor oferi declarații de presă, începând cu ora 11:00, în Parcul Industrial Miroslava 2, în față sediului fabricii Mennekes. Acțiunea face parte din programul oficial al celor patru ambasadori în județul Iași care mai cuprinde întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Delegația este interesată să cunoască posibilitățile de dezvoltare a unor business-uri prin injectare de fonduri de investiție în diverse sectoare – agricol, prelucrare, industrial. se arată în comunicatul de presă emis de oficiali.

Adauga un comentariu