National

Patru bărbați din Constanța au fost bătuți până au leșinat. Nici un trecător nu a intervenit

Publicat: 24 iun. 2022
barbati batuti pana au lesinat
În urma acestui eveniment nu a fost înregistrată nici o plângere, de la data producerii și până în prezent

Patru bărbați au fost loviți de un grup de indivizi, chiar în municipiul Constanța! Imaginile șocante înregistrate de camerele de supraveghere ale unui magazin din cartierul constănțean Tomis Nord, zona Cireșica, arată cum un grup de bărbați, despre care se spune că sunt proxeneți, iau la pumni și picioare 4 bărbați care stau de vorbă.

Au fost bătuți până au leșinat

Agresarea celor patru bărbați a fost înregistrată la 8 iunie, în jurul orei 1:30. Totuși, polițiștii din Constanța nu au primit nicio plângere cu privire la acest episod.

”Urmare a apariției, în spațiul public, a unor imagini video în care se observă faptul că, pe un trotuar de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, un grup format din mai multe persoane exercită acte de violență asupra altui grup de persoane, tulburând ordinea și liniștea publică, vă comunicăm următoarele:

În urma acestui eveniment nu a fost înregistrată nici o plângere, de la data producerii și până în prezent. În urma luării la cunoștință despre aceste înregistrări, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Constanţa.

Constănțenii spun că polițiștii sunt cei care îi apără pe proxeneți.
Adauga un comentariu