Economic Local

Patru firme furnizeaza piese pentru utilaje la Salubris! Nu au reusit sa prinda toata suma din contract

Publicat: 04 sept. 2019
1

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea de piese pentru utilaje si perii pentru automaturatori. Prevederea bugetara a procedurii a fost de 884.300 lei, fara TVA, aproape 200.000 euro. Licitatia a fost impartita in 8 loturi, dar numai patru au fost adjudecate.

Contractele au fost incheiate cu Ircat Co SRL (lot 3) – 311.984 lei, Auto Technic Solution SRL (lot 6) – 104.870 lei, Gradinariu Import Export SRL (lot 5,7) – 119.667 lei. Piesele sunt necesare pentru utilajele Komatsu, Tana, JCB, Kramer si pentru automaturatorile Nilfisk si Daf.

"Salubris SA, societate avand ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iasi, achizitioneaza diverse piese necesare utilajelor ce actioneaza la Depozit Ecologic Tutora si a multifunctionalelor si automaturatorilor ce asigura desfasurarea in bune conditii a activitatii in cadrul Sectiei III ATA, S2 MCP si S1 DSU (curatenie stradala, preluare deseuri rezultate din curatenie stradala, preluare, transport si depozitare deseuri etc. ). Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne si performante de salubrizare in municipiul Iasi, care sa contribuie la eforturile comunitatii de dezvoltare economico-sociala durabila si de protejare a mediului", se arata in caietul de sarcini.

 

Adauga un comentariu