Economic Local

Patru firme impart la Apavital un contract de aproape 400.000 de euro

Publicat: 09 oct. 2019
141 Vizite 0 Comentarii

Recent, Apavital SA, societatea de apa-canal, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea de fitinguri necesare pentru intretinerea retelelor. Procedura impartita in sase loturi avea o prevedere bugetara de 1.966.149 lei, fara TVA, putin peste 400.000 de euro. Dupa evaluarea ofertelor, contractul final a ajuns la o valoare de 1,8 milioane lei, fara TVA, ce va fi impartit intre urmatoarele societati: String SRL, Valplast Industrie SRL, Valrom Industrie SRL si AMP Grup SRL.

"Ca urmare a achizitiei acestor fitinguri se vor aduce beneficii in ceea ce priveste asigurarea in regim continuu a cantitatii de apa necesara populatiei, preluarea apelor menajere precum si realizarea de noi retele de apa-canal prin inlocuirea fitingurilor defecte sau realizarea de noi retele necesare desfasurarii activitatii de intretinere, exploatare si extindere a retelelor de apa si canalizare ale Apavital SA pentru toata aria de operare", se arata in caietul de sarcini.

Printre produsele necesare se numara: adaptor flansa, brida cu racord de compresiune, compresiune, dop compresiune, mufa compresiune, piesa de bransare intarita, colier de reparatie din inox etc.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit