National

Patru persoane ranite in Teleorman dupa ce un TIR a fost lovit de un tren

Publicat: 24 iul. 2018
1

Patru persoane au fost ranite in comuna Nanov dupa ce un tren personal a lovit un TIR, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Teleorman. Din primele informatii, cel mai grav ranit este soferul TIR-ului, iar celelalte victime sunt pasageri din tren.

"Trenul personal, cu un singur vagon, a lovit un TIR, au rezultat patru victime, una incarcerata si scoasa de pompieri (soferul TIR-ului). Soferul TIR-ului este intr-o stare mai grava, prezentand multiple traumatisme, celelalte victime sunt intr-o stare mai buna, constiente, cooperante", precizeaza ISU Teleorman.

Traficul rutier este blocat in zona unde a avut loc accidentul.

Conform IPJ Teleorman, accidentul s-a produs din cauza ca soferul TIR-ului nu a respectat semnificatia indicatorului la trecerea de cale ferata.

"Trenul se deplasa pe ruta Rosiorii de Vede – Alexandria, la intersectia cu strada Renasterii din comuna Nanov a intrat in coliziune cu un TIR condus de un barbat de 42 de ani, care nu a respectat semnificatia indicatorului. In urma impactului a rezultat ranirea a patru persoane, acestea fiind transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale", precizeaza IPJ Teleorman.

La fata locului intervin Detasamentul de pompieri Alexandria cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un echipaj SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean si 1 ATPMV (autospeciala transport personal si victime multiple).

Adauga un comentariu