International

Patru POLITISTI raniti, dintre care doi in stare foarte grava! Au fost asaltati cu STICLE INCENDIARE!

Publicat: 09 oct. 2016
Patru politisti au fost raniti sambata, dintre care doi au suferit rani grave, dupa ce un grup de circa 12 persoane care au aruncat cu cocktailuri Molotov in ei, in regiunea pariziana, informeaza AFP.

Citeste si: BREAKING NEWS. Proteste violente in mai multe orase. Manifestantii arunca cocteiluri Molotov

Cocteilurile Molotov au fost lansate asupra unei masini de politie care avea drept misiune supravegherea unei camere video din apropierea unui semafor, la Viry-Chatillon, la circa 30 de km de Paris, a declarat o sursa din politie pentru agentia de presa. 
„Doi politisti au fost raniti grav”, a precizat sursa.
Si un al doilea echipaj de politie care a venit sa acorde asistenta colegilor a fost atacat cu cocteiluri Molotov. Politistii au suferit rani usoare si sunt in stare de soc. Masinile de politie atacate au fost incendiate si distruse. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de politie. Politia se afla la fata locului pentu a supraveghe o camera video instalata intr-o zona in care se desfasoara un conflict violent intre doua bande, si care a fost distrusa in repetate randuri. Ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, a condamnat aceste „acte de o gravitate extrema”.


loading...

Adauga un comentariu