Actualitate

Patru români, dintr-o familie de opt persoane, au murit în Italia, în urma unui grav accident rutier

Publicat: 07 iun. 2020

Accident extrem de grav vineri pe o autostradă din Italia. 4 români, membri ai aceleiaşi familii, au murit, iar alţi 4 sunt răniţi.

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, între Arezzo şi Monte San Savino. Maşina în care se aflau opt români – patru copii, însoţiţi de părinţi şi de bunicii din partea tatălui, scrie La Reppublica. Cei doi copii, un bebeluş de 10 luni şi un băiat de 10 ani, şi bunicii lor, au murit în accident.

Pe lângă părinţi, la spital au ajuns şi ceilalţi doi copii ai familiei, de 8 şi 13 ani. Autostrada a fost închisă timp de ore bune, în urma accidentului.

Un Volkswagen Sharan, în care se aflau opt persoane, patru adulţi şi patru copii, toţi de naţionalitate română, a lovit violent, din spate, un camion staţionat.

Patru dintre ei au murit pe loc, doi copii în vârstă de 10 luni şi 10 ani şi bunicii lor, doi dintre copii, de 8 luni şi 13 ani, au fost transportaţi cu elicopterul, în stare gravă, la spital, la fel şi mama copiilor.

Momentan nu se cunoaşte motivul pentru care şoferul dubiţei a pierdut controlul volanului. După impact, autovehicul a ricoşat şi lovit o altă maşină.

Iniţial, doar două dintre persoanele decedate au fost identificate ca fiind cetăţeni români. Firenze.repubblica.it relatează că în maşină se afla o familie de naţionalitate română, formată din mamă, tată, cei 4 copii ai lor și bunicii paterni. Când au sosit primii salvatori, au văzut un bărbat care rătăcea dezorientat printre rămăşiţele maşinii, și a pus mâinile pe față și a început să strige mai multe nume. Era tatăl copiilor, bărbatul care se afla la volanul mașinii în care au călătorit opt ​​persoane.

Comentarii
  • Ce pacat ! Insa s-au deschis granitele, o fi plecat deja in concediu in Italia ? Nu am auzit o asemenea stire.
    Pacat daca tocmai plecasera in concediu, s-ar putea sa nu le priasca.
    Ce idee,sa impingi un TIR cu un Sharan, mai ales ca TIR-ul era pe banda de urgenta. Ei,o fi fost tot un roman plecat in concediu in Italia,cu TIR-ul. I s-o fi oprit motorul si cel cu Sharanul o fi vrut sa il ajute, de aia il impingea.
    Ce striga soferul de Sharan ? „Heiii ruup, heii rup”. Habar n-au italienii astia de limba noastra.

Adauga un comentariu