Curiozitati

Patru zodii care au noroc cu carul

Publicat: 19 nov. 2018
9

Iata cele patru zodii care au noroc cu carul. Tu te afli printre ele?

1. Berbec. Berbecii stiu ca nimic nu se intampla daca nu faci tu sa se intample, iar de aceea considera cu tarie ca isi fac propriul noroc. Acestea fiind spuse, lucrurile tind sa vina mai usor la ei, dar asta se poate datora faptului ca sunt deschisi la noi oportunitati. Sunt mereu constienti de imprejurari si mereu intalnesc noi persoane. Berbecii au multe sanse de a gasi aceste oportunitati, scrie doctorulzilei.ro.

Un lucru pe care il urasc berbecii este fraza: "Toate lucrurile bune vin la cei care asteapta". Daca ii intrebi pe ei iti vor spune ca toate lucrurile bune vin la cei care se duc sa le ia. Cand inveti sa faci asta vei gasi noroc oriunde mergi.

Numarul norocos al acestei zodii este 1.

2. Leu. Leul pare genul de persoana careia i se da totul la botul calului, insa in realitate munceste din greu pentru tot ce are. Pare foarte concentrat pe propria persoana, dar asta este din cauza ca isi doreste sa arate si altora cat de multe iti poate oferi o gandire pozitiva.

Nu le lasa atitudinea egoista sa te pacaleasca. Leul stie diferenta dintre munca pentru a-ti face norocul si relaxare din cand in cand.

Numarul norocos al acestei zodii este 7.

3. Fecioara. Fecioara este cu capul pe umeri asa ca stie foarte bine ca oamenii nu devin norocosi daca nu muncesc pentru asta. Poate parea ca fecioarei i se ofera totul pe tava, mai ales cand iti spune ce oportunitate rara i s-a oferit, insa asta se datoreaza faptului ca este constienta de faptul ca poate obtine orice cu inteligenta si ambitia ei.

Numarul norocos al acestei zodii este 9.

4. Varsator. Varsatorul isi face norocul, bazandu-se pe ce ii spune Universul. Incearca sa para hotarat, dar nu functioneaza mereu. Incearca sa ia deciziile cu sufletul. Varsatorul are perioade in care munceste pentru norocul sau si perioade in care lasa Universul sa se ocupe de tot.

Numarul norocos al acestei zodii este 3.

Adauga un comentariu