Eveniment-Social

Patrula de Reciclare ieseana isi sarbatoreste victoria!

Publicat: 30 sept. 2016
1
Tinerii ieseni au castigat primul lor premiu national in programul de educatie de mediu Patrula de Reciclare si isi sarbatoresc victoria, la Ziua Patrulei de Reciclare, sambata, 1 octombrie, incepand cu ora 11.00, in Parcul Palas (Patinoar)! Datorita copiilor si dascalilor voluntari, iesenii au aflat cat de important este sa colecteze cu grija echipamentele electrice si electronice uzate. Cetatenii, institutiile si firmele din judet s-au mobilizat la apelul Patrulelor si au trimis la reciclare peste 140.000 kg de aparate electrice defecte, becuri si baterii, la editia 2015-2016 a programului.

Citeste si: Iasiul este lider national la colectarea deseurilor electrice

Prin acest exemplu de solidaritate, echipa judeteana a castigat locul II pe tara! Elevii si dascalii premiati va invita sa ii sustineti in continuare, aducand la eveniment deseuri electrice – baterii uzate, becuri arse, aparatele electrice vechi sau defecte. Patrula de Reciclare ofera cadouri surpriza pentru toti cei care vor dovedi ca au inteles cum trebuie sa ne debarasam de deseurile electrice legal si responsabil fata de mediul inconjurator. Ziua Patrulei de Reciclare va sarbatori aceasta performanta reunind toate echipele din judet in centrul orasului Iasi, la un eco-party cu ateliere de creatie, muzica si surprize pentru cei care aleg sa devina Suporterii lor, cu aceasta ocazie. Programul evenimentului:
  • 11.00 – 16.00 – deschidere, prezentarea Patrulelor castigatoare, ateliere creative de animatie, bricolaj, educatie eco, fotografie, percutie si desen
  • 14.00 – 15.00 – concert Fabian Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A. Se va canta (si dansa) Imnul Patrulei de Reciclare!

Citeste si: Evenimentele din week-end de la PALAS

Ziua Patrulei de Reciclare este un prilej bun pentru toti cei care vor sa scape de deseuri electrice. Puteti aduce baterii uzate, becuri arse si aparatele electrice mici direct la Cortul Suporterilor. Iar, daca aveti aparate electrice mari, pe care nu le puteti transporta, va asteptam tot la Cortul Suporterilor, unde veti putea solicita gratuit, preluarea lor de la domiciliul sau locul dumneavoastra de munca. Fiecare suporter va primi un cadou din partea Patrulei. Ziua Patrulei de Reciclare este organizata cu sprijinul partenenerilor de traditie ai programului – Primaria Municipiului Iasi si Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si al S.C. Salubris, Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi, Garzii de Mediu – Comisariatul Judetean Iasi si al Palas Mall. Patrula de Reciclare a si reinceput! Educatorii, invatatorii, profesorii din judet sunt se inscriu deja in noua editie a programului. Inscrierile se fac online, pe site-ul www.patruladereciclare.ro pana pe 21 octombrie, ora 23.00.
 
Adauga un comentariu