Eveniment-Social

Patrula de Reciclare primeste Inaltul Patronaj al Principelui Nicolae al Romaniei – FOTO

Publicat: 29 mai 2015
Alteta Sa Regala, Principele Nicolae al Romaniei, acorda Inaltul Patronaj programului national de educatie de mediu „Patrula de Reciclare„. Principele Nicolae recunoaste astfel performantele exceptionale ale celor peste 1.800 de profesori si 70.000 de copii si tineri care, in ultimii cinci ani, au promovat comportamentul responsabil fata de natura si au contribuit la colectarea selectiva a aproape un milion de kilograme de deseuri electrice in Romania.
Patrula de Reciclare a deschis un drum nou si a devenit un reper in educatia de mediu, in Romania. Inaltul Patronaj al Principelui Nicolae, care sustine proiecte nationale si internationale de prestigiu in domeniul mediului si educatiei, incununeaza performantele agentilor si profesorilor voluntari realizate prin munca, perseverenta si creativitate, dar si pe ale suporterilor, cu ajutorul carora copiii ne ajuta sa fim europeni mai harnici si sa avem o tara mai curata.

Vezi si Principele Nicolae va pedala 1.000 de kilometri in cadrul unui eveniment caritabil

Patrula de Reciclare este programul national de educatie de mediu desfasurat de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, cu avizul Ministerului Educatiei Nationale si cu sprijinul Inspectoratelor Scolare locale. Patrula de Reciclare reuneste sute de profesori si mii de elevi care incurajeaza comportamentul responsabil fata de mediu in randul comunitatilor lor, promovand colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), prin activitati de informare si proiecte creative.

Adauga un comentariu