BZI LIVE

LIVE VIDEO – Pătrunde în lumea interesantă a șahului! Interviu BZI LIVE cu Sorin Iacoban și Vladimir Danilov, președintele și vicepreședintele Federației Române de Șah – FOTO

Publicat: 13 mai 2021

Vineri, 14 mai 2021, de la ora 11:00, în studioul BZI LIVE vor fi prezenți Sorin Iacoban, președintele Federației Române de Șah, și Vladimir Danilov, vicepreședinte al Federației.
În luna august Iașul va găzdui Campionatul European feminin de șah iar invitații Roxanei Caraiman vor oferi detalii privind organizarea evenimentului și care sunt jucătoarele de top din Europa ce vor ajunge în orașul nostru.
De altfel, invitații Roxanei Caraiman vor discuta multe alte detalii referitoare la situația acestui sport serios în care concentrarea și antrenamentul sunt esențiale, implementarea predării șahului ca materie de studiu în școală și care este locul României pe tabla internațională a șahului.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu