Mozaic muzical

Paul Surugiu-Fuego, despre căsătorie și clipele grele din viața sa

Publicat: 15 apr. 2021
Fuego, Paul Surugiu cu ochelari se trage de manecile unei bluze negre
Paul Surugiu spus Fuego a fost la un pas sa se casatoreasca, insa cursul vietii sale a luat o alta turnura

Paul Surugiu, Fuego, este un artist extrem de apreciat în România. Cu o carieră de peste 20 de ani acesta este actor, cântăreț, compozitor și vedetă de televiziune. Într-un interviu acordat la începutul acestui an, artistul a precizat că se confruntă mereu cu prejudecățile oamenilor, însă nu le bagă în seamă.

Cântărețul își dorește ca lumea să vadă și dincolo de celebrul sau hit “Împodobește mama bradul!” și să îi cunoască cariera în totalitate.

Paul Surugiu, Fuego, despre căsătorie

În trecut, Paul Surugiu spus Fuego, în vârstă de 44 de ani, a avut o relație cu Ana Maria Ciausu. Cei doi au format un cuplu din anul 2004 și până în 2008. Nimeni nu se așteptă ca cei doi să se despartă, ba chiar Irina Loghin urma să le fie nașa.

“Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru îşi doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relaţiei noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc şi nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, spunea Ana cu ani în urmă.

Potrivit articolelor apărute în presă, Paul Surugiu și Ana au trăit o adevărată dramă. Aceasta a pierdut două sarcini destul de avansate, iar într-un final au ajuns să își spună “Adio!”.  De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre o relație sau despre planurile sale de căsătorie.

Artistul a precizat că nu își mai planifică lucrurile în viață deoarece aceasta este într-o continuă schimbare și nu ai de unde să știi ce iți rezervă viitorul.

“Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă.

Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință!”, a spus Fuego într-un interviu la începutul anului.

Ana Maria Ciauşu s-a implicat activ în politică, ajungând să fie numită şefă de cabinet a prefectului de Olt. În iunie 2016, bruneta s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL, cochetând chiar cu ideea de a deveni primar al municipiului.

Emisiunea ”Drag de România mea” a debutat cu un nou sezon

Paul Surugiu spus Fuego prezintă și celebra emisiune ”Drag de România mea” de pe TVR 2. Debutul acesteia a avut loc în anul 2018 și acum a ajuns la un nou sezon.

Emisiunea a cărui moderator este se difuzează o dată pe săptămână, în fiecare zi de duminică, începând cu ora 15:00, la TVR2 și TVR 2 HD. Durata acesteia este de 100 de minute. În cadrul emisiei sunt prezentate exemple demne de urmat, precum și frumoasa Românie plină de istorie, tradiție și noutate.

Debutul sezonului șase a avut loc pe data de 4 aprilie. Printre invitații care au făcut parte din prima emisiune a noului sezon îi amintim pe Andreea Marin, Mihaela Tatu, Cristian Faur, Gabriel Coveșeanu (Cove), Alexandra Ungureanu, Alexandra Crăescu, Codruța Rodean și Bogdan Cioranu.

Fară dar și poate Paul Surugiu sau Fuego, după cum este mai cunoscut, este un artist complet. Melodiile sale ajung mereu la sufletul ascultătorilor și trezesc în ei amintiri plăcute.

Adauga un comentariu