Magazin

Paula Iacob NU ESTE DE ACORD cu meseria pe care o va practica Gigi Becali in puscarie: Se urmareste UMILIREA LUI!

Publicat: 22 aug. 2013
1

Dupa trei luni de stat in inchisoare, Gigi Becali (55 de ani) s-a decis sa munceasca, insa meseria in care se va specializa este considerata o adevarata umilinta de avocata Paula Iacob.

Avocata lui Gigi Becali, Paula Iacob, crede ca meseria de pantofar este umilitoare pentru un om cu studiile lui Gigi Becali. „Cu siguranta ca se urmareste umilirea lui. Nu cred ca este o meserie demna de un om ca George Becali, care a terminat totusi un liceu si are si doi ani de facultate”, a spus celebra avocata pentru ziarulring.ro.

Mai mult, ea este convinsa ca exista interese ca latifundiarul din Pipera sa fie denigrat. „Sunt multe interese ca George Becali sa fie denigrat”, a mai spus Paula Iacob.

Totusi, latifundiarul din Pipera isi are planurile lui in ceea ce priveste eliberarea cat mai grabnica din inchisoare si incearca orice masura: de exemplu, cu fiecare luna de lucru, pedeapsa lui Becali va fi redusa cu o saptamana.

Comentarii
  • Studii distinse=12 clase si 2 ani de facultate la fara frecventa? Pai daca lua examenele crezi ca nu trecea de aia 2 ani:))) A ajuns bacalaureatul pe post de studii superioare? Intre ciobani DA :)))

  • Babutzo-linge-sticla-tv, tu, aia care deplangi si lupti din rasputeri ca sa umanizezi imaginea Ceausestilor, tu care o sa mori prin vreun studio tv, te temi ca Beeeeeeecali, pornind o afacere de ciubotarie ca si ala pe care-l tot deplangi, va ajunge presedinte? Toti cizmarii se viseaza Ceausescu

Adauga un comentariu