Software & Hardware

PCMark 7

Publicat: 16 mai 2011

Dupa o prezentare, o programare si o amanare, cei de la Futuremark au reusit in sfarsit sa lanseze PCMark-ul 7, pe data de 12 mai 2011. Si, asa cum spuneam, vine in trei variante de echipare: Basic, Advanced si Professional. Basic este gratuita, insa contine numai testul principal, si permite salvarea unui singur rezultat online.

Advanced costa 40 $, si include toate cele 7 teste primare si implicit si cele 25 secundare, ofera un numar nelimitat de rezultate salvate pe net, si este scutit de reclame. Iar Professional, pentru numai 1000 $, vine cu acces (limitat) la codul de programare si suport imediat pentru eventualele probleme intalnite, si este destinat companiilor.

Testele de baza incep cu PCMark efectiv, ce masoara performanta generala a sistemului. Si continua cu Lightweight, destinat sistemelor neperformante (ca netbook-uri sau tablet PC-uri, ce nu s-ar descurca prea bine in testul principal). Entertainment, Creativity si Productivity sunt pentru a vedea cum face fata sistemul la utilizarea cotidiana. Iar performanta punctuala este apreciata de Computation si Storage.loading...

Adauga un comentariu