Eveniment-Social

PDL crede ca s-au furat voturi

Publicat: 10 iun. 2012

@ Deputatul Petru Movila, candidat la sefia CJ, a acuzat practicile murdare ale primarilor PNL din localitatile unde zeci de buletine de vot erau incomplete

Dupa ce in mai multe localitati din judet au fost semnalate buletine de vot cu pagini lipsa, candidatii la alegerile locale au cerut explicatii din partea autoritatilor. Deputatul PDL Petru Movila, candidat la sefia Consiliului Judetean Iasi, a acuzat faptul ca primarii in functie din localitatile cu probleme nu au luat nici o masura pentru reglementarea situatiei si evitarea fraudelor electorale. Cei vizati au fost primarii din Costuleni, Harmanesti, Targu Frumos, Gorban sau Todiresti, unde s-au semnalat cele mai mari probleme privind buletinele de vot incomplete. Localitatile cu probleme sunt conduse de primari PNL.

„Constatam, fara stupoare, ca in randul primariilor PNL s-a impanzit un fenomen care, la acest moment, ridica o serie de semne de intrebare in ceea ce priveste legalitatea alegerilor. Din momentul in care a inceput votul, in judetul Iasi au fost semnalate o serie de probleme legate de buletinele de vot. Lipsa unor pagini din buletine a fost constatata de catre delegatii din sectiile de votare la Targu Frumos, la Gorban, la Costuleni si in urma cu putin timp si la Harmanesti si Todiresti. Pe langa lipsa foilor, localitatile enumerate mai sus mai au un lucru in comun: primarii sunt membri PNL, iar incidentele se repeta in special in cazul voturilor pentru presedintia Consiliului Judetean Iasi”, a acuzat Petru Movila.

Candidatul la sefia CJ s-a aratat nemultumit de faptul ca anumiti candidati au preferat sa joace murdar, in loc sa respecte legea. „Toate aceste evenimente lasa loc de speculatii in ceea ce priveste fraudarea alegerilor de catre PNL. Disperarea si frica contracandidatului USL, care insa nu pot justifica masurile din ziua votului,  se pot observa lejer si prin prisma sondajelor aruncate pe piata de catre mai marii lor de la Bucuresti. USL se foloseste de toate metodele posibile pentru a masca procentele candidatilor, acolo unde posibilitatea ca acestea sa nu fie pe placul sefilor de la centru”, a adaugat Movila.

Acesta a acuzat si faptul ca oamenii au fost manipulati de sondaje mincinoase. „Cer iesenilor sa nu se lase influentati de astfel de cifre mincinoase si sa voteze cu sufletul oamenii care au fost aproape de judetul Iasi in ultimii ani si care nu se ascund in spatele unei mari mase politicianiste de manevra. Fiecare candidat si-a facut propriile sondaje de opinie, iar diferentele sunt extrem de mari fata de ce se vehiculeaza la acest moment in presa”, a mai precizat deputatul PDL.loading...

Comentarii
  • gansacelul nostru micut,it`s over!pe romaneste, gata! ne-ati bagat in ***** si acum a venit randul vostru sa intrati…in culoarea voastra portocalie! in toata tara v-a tras apa romanii. nu mai aveti cale de intoarcere.v-a inghitit istoria….va intalniti la statia de epurare cu dejectiile noastre, a romanilor! adios, amigo. hasta la vista,baby…..uuuuu, pazea vine jetul de apaaaaaa!

  • Nu va lasati ! Hidra rosie a USL isi va arata adevarata fata si noi trebuie sa o eliminam. Suntewm alaturi de Dumneavoastra pentru a salva IASUL de rusinea rosie. USL nu rezista mult, ciolanul e prea mic pentru doua-trei capete….. FORTA PDL !

Adauga un comentariu