National

PDL organizeaza un concurs inedit – castigatorul va fi pus cap de lista pentru Consiliul General

Publicat: 11 apr. 2012
1
Concurs-inedit, organizat de democrat-liberalii din Bucuresti. Filiala condusa de Elena Udrea a lansat astazi o competitie in care ii cheama pe bucuresteni sa-si prezinte proiectele pentru Capitala. Udrea zice ca, la final, va fi desmnat un castigator care va fi pus cap de lista pentru Consiliul General, scrie Mediafax.
Competitia lansata de Organizatia PDL Bucuresti se intituleaza „Ai un proiect pentru Bucuresti? Noi avem solutia. Castiga-ti un loc in Consiliul General!”.
„Este o competitie pe care o lansam astazi, PDL Bucuresti are o propunere inedita pentru bucuresteni. Propunem bucurestenilor, celor care au un proiect pentru Capitala prin care isi doresc sa imbunatateasca viata bucurestenilor, un proiect prin care isi doresc sa infrumuseteze Capitala, sa-l trimita catre PDL Bucuresti si castigatorul celui mai interesant proiect va avea loc in Consiliul General, va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL”, a anuntat presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, potrivit Mediafax, intr-o conferinta de presa.
Udrea a aratat ca aceasta este parte a strategiei prin care PDL Bucuresti incearca sa se apropie de bucuresteni.
Ea a precizat ca pana pe 25 aprilie vor fi stranse toate proiectele care vor fi transmise de bucuresteni, pe 27 aprilie juriul va delibera, iar pe 29 aprilie va fi anuntat castigatorul competitiei.
Elena Udrea a mai spus ca persoanele care se inscriu in aceasta competitie trebuie sa nu fie membri ai PDL sau ai altor partide, sa nu fie specialisti, iar proiectele sa fie trimise on-line sau in la sediul PDL Bucuresti.
La conferinta de presa sustinuta de Elena Udrea cu prilejul lansarii acestui proiect au fost prezenti si candidatul PDL pentru Primaria Capitalei, Silvgiu Prigoana, precum si primarii Liviu Negoita si Cristian Poteras, dar si candidatul pentru sectorul 1, Theodor Paleologu.
Comentarii
  • Foarte tare ideea cu concursul, sper sa vina cat mai multi bucuresteni cu idei frumoase. In Bucuresti se pot face foarte multe lucruri frumoase. Uite exemplu parcul IOR sau parcurile din sectorul 6. Proiecte noi inseamna un Bucuresti mai frumos.

  • Mi-as dori foarte mult sa vad pus in practica un proiect al unui om simplu. Ar insemna mult pentru Bucuresti si nu numai. PDL-ul a avut o idee grozava.

  • cei de la pdl au intotdeauna idei bune cat si foarte diferite ceea ce aduce un contrast in acest Bucuresti notoriu…ca locuitor din sectorul 6, sustin un om de incredere si care a realizat ceva pentru noi in ultimii ani si anume domnul Cristian Poteras

Adauga un comentariu