National

PDSR il ataca pe Mugurel Vintila

Publicat: 11 iul. 1999

•La redactie am primit un comunicat pe care il publicam integral

Despre morala, moralisti si „justitiari” de tip Dumitru Mugurel Vintila

Domnul deputat ApR, Dumitru Mugurel Vintila este preocupat de o asa-zisa purificare morala a PDSR-ului, in sensul ca, unii dintre membrii partidului nostru s-ar dovedi (in opinia deputatului ApR) incompatibili cu democratia autentica, periculosi, chiar, pentru viitorul Romaniei.
PDSR nu are nimic comun cu reprezentantii unui partid – ApR, aparut de fapt pe scena politica romaneasca ca urmare a unei fraude. Dupa ce s-au vazut patrunsi in Parlamentul Romaniei – pe listele PDSR, asa-zisii „reformisti” din viitoarea formatiune ApR au dorit sa-si creeze propria lor bisericuta politica. Un elementar principiu moral ar fi trebuit sa-i determine a renunta si la conditia de parlamentari.
In ceea ce-l priveste pe Dumitru M. Vintila, domnia sa este ultima perdsoana din partea careia PDSR ar accepta sa primeasca sfaturi moralizatoare sau critici „constructive”. Aparut dintr-un anonimat deplin in politica romaneasca (fara a avea nici un merit personal in acest sens), cultivind un mercenariat politicianist axat pe un discurs confuz punctat din loc in loc de neologisme cu care vreasza para altceva decit este, D.M. Vintila si pledoariile sale pentru reforma, democratie, adevar etc, se inscriu in zona celui mai pur ridicol!
Sugeram domnului deputat ApR, Dumitru Vintila sa-si clarifice mai intii situatia permisului de conucere, sa se autoanalizeze serios in „oglinda” propriei constiinte si abia dupa aceea sa emita povete.
Chiar nu va vdeti birna din proprii ochi, domnule deputat ApR?
Biroul de presa al PDSR Iasiloading...

Adauga un comentariu