Local

Pe 15 decembrie, iesenii vor primi ajutoarele de la UE

Publicat: 11 dec. 2014
1
Prin prezenta, va facem cunoscut ca, din data de 15 decembrie 2014, Primaria Municipiului Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara va incepe distribuirea produselor alimentare primite de la Uniunea Europeana.
Distribuirea se va face zilnic, de luni pana vineri, intre orele 08,00-16,00, in doua locatii:
1. Depozitul VITALEF din bld. Chimiei nr.12 – sase puncte de distributie, literele AFE, B, C, DG, HIL, JKM
2. Depozitul din sos. Nationala nr.43 – sase puncte de distributie literele NO, P, RU, S, T, VWZY.
Baza legala europeana pentru POAD este constituita de Regulamentul nr. 223/2014 al Parlamentului european si al Consiliului din 11 martie 2014  care inlocuieste legislatia europeana anterioara in domeniu.

Citeste si:Ajutor important pentru fermierii din judet

 Cadrul legal national este Hotararea de Guvern nr. 799/2014 care stabileste cadrul colaborarii institutionale necesar implementarii POAD 2014 in Romania si categoriile de persoane care vor beneficia de ajutoarele alimentare distribuite in cadrul POAD.
In cadrul POAD 2014 vor fi distribuite ca ajutoare alimentare faina, malai, paste fainoase, ulei, zahar, conserve din carne de porc, conserve din carne de vita in suc propriu, conserve cu pateu de ficat. 
Livrarea acestora se va face in doua cutii de carton cu continut identic. Fiecare cutie va cuprinde ½ din cantitatea alocata pentru o persoana
Adauga un comentariu