Actualitate

Pe 23 septembrie este echinoctiul de toamna. Pentru ce zodii se produc schimbari

Publicat: 21 sept. 2018

Pe 23 septembrie 2019 avem de-a face cu un fenomen astronomic important, si anume echinoctiul de toamna. Este momentul in care pasim in "toamna astronomica", iar zilele devin tot mai scurte. Astrologic vorbind, zodiile vor resimti schimbari profunde.

Cum spuneam, echinoctiul de toamna marcheaza trecerea oficiala de la vara la toamna. Durata zilelor va continua sa scada, iar cea a noptilor sa creasca, pana la data de 21 decembrie, cand va avea loc solstitiul de iarna.

Iata asadar ce zodii isi schimba viata odata cu echinoctiul de toamna.

Berbec – Daca pana acum ai stat in cumpana si deziluzie, schimbarea vine catre tine in raport cu cei din jur. Incepi si tu sa apreciezi relatiile in care te afli, fie ca e vorba de cele de iubire, fie ca ne referim la amicitie, profesionale etc. Nu mai stai departe si neincrezator, ci intri in joc, cumva, te faci vazut si auzit. Omul este un animal social, el stabileste relatii, de aceea, retine ca lucrurile bune vin si prin ceilalti!

Taur – O mare schimbare aduce toamna astronomica pentru Taur. Incepi sa iti rezolvi toate problemele pe care, nu demult le credeai imposibile. Totul intra pe un fagas bun in viata ta si incepi sa rezolvi toate problemele. Este momentul sa-ti schimbi viata si sa ai o atitudine cat mai pozitiva.

Gemeni – Gemenii nu se mai tem sa isi exprime punctul de vedere, sa fie insisi, sa deboredeze de energie si sa se remarce in tot si toate.

Rac – Descoperi care sunt limitele tale emotionale si nu mai esti dispus sa le suporti ifosele celor din jur. Inveti sa te aperi pe tine.

Leu – Inveti sa fii mai calm, sa nu te enervezi si sa iti exprimi parerile frac si obiectiv. Te vei reinventa.

Fecioara – Faci o investitie. Munca ta incepe sa dea roade in sfarsit.

Balanta – Nu mai esti persoana pe care toti cei din jur o cunosteau.

Scorpion – Iti platesti datoriile spirituale si karmice.

Sagetator – Incepi sa-ti faci prieteni noi. Devii mai comunicativ si mai deschis cu ceea ce este in jur.

Capricorn – Incepi sa ceri si sa primesti respectul pe care l-ai meritat intotdeauna.

Varsator – Perspectiva ta asupra lumii incepe sa se schimbe. Vezi lucrurile asa cum sunt si nu mai esti cu capul in nori.

Pesti – Experimentezi o transformare profunda. Vei fi un om mai constient de atuurile sale.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit