Actualitate

Pe Andi Moisescu și Teo Trandafir îi leagă o relație deosebită. Care este legătura dintre cei doi

Publicat: 13 ian. 2022
Andi Moisescu și Teo Trandafir
Pe Andi Moisescu și Teo Trandafir îi leagă o relație specială de pe vremea când erau colegi la Pro TV

De curând s-a aflat că pe Andi Moisescu și Teo Trandafir îi leagă o relație de prietenie deosebită, din vremea în care Teo era la Pro TV. Cei doi și-au construit în timp cariere solide și sunt îndrăgiți de foarte mulți români, însă acum lucrează la posturi TV concurente. Cu toate acestea, amiciția dintre ei este la fel de puternică și acum.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și populare prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului, ea și-a construit o carieră impresionantă în domeniul televiziunii. Astfel, ea a câștigat simpatia a milioane de români prin felul său jovial de a fi. Deși prezintă Teo Show, de mulți ani, alături de Bursucu la Kanal D, vedeta TV a dezvăluit ce legătură specială are cu Andi Moisescu.

Andi Moisescu și Teo Trandafir, prietenie deosebită

Într-un interviu recent, acordat publicației OK! Magazine, prezentatoarea Teo Trandafir a făcut dezvăluiri inedite cu privire la viața ei profesională, vorbind și despre legăturile pe care le are cu alți colegi de breaslă, printre care și vedeta care prezintă Apropo TV, Andi Moisescu.

Într-o discuție despre prietenie, trădări și legături puternice, gazda emisiunii Teo Show de la Kanal D a vorbit despre amiciția pe care o are cu juratul de la Românii au Talent. Andi Moisescu a precizat, în urmă cu ceva timp, că o consideră pe Teo Trandafir ca pe sora lui. Acesta chiar și-a adus aminte faptul că mâncau împreună salam pe ziar, la începutul drumurilor lor în mass-media.

„La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine”, a povestit Teo Trandafir.

Ce spune Teo Trandafir despre trădări

Mai mult, vedeta de la Kanal D mărturisește că s-a simțit trădată, de multe ori, de persoane pe care le credea apropiate. Cu toate acestea, ea a învățat să ierte, fiind convinsă de faptul că nimeni nu deține adevărul absolut.

„Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem”, a mai spus Teo Trandafir.

Prezentatoare emisiunii Teo Show este una dintre cele mai longevive prezențe feminine de pe micile ecrane din România. Teo Trandafir a fost prezentatoare la posturi precum Tele7ABC, Antena 1, Pro TV, unde a fost colegă și cu Andi Moisescu, iar în prezent este moderatoare la Kanal D, din anul 2013.

Adauga un comentariu