Titlurile zilei

Pe cât de sexy, pe atât de periculoasă! După ce a provocat un accident și a plecat de la fața locului, tânăra avocată a vrut să scape de orice acuzație. Ce a spus în fața anchetatorilor ieșeni! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 05 mai 2021
Avocata Alina Mihaela Scafaru
Avocata Alina Mihaela Scafaru a încercat să scape de acuzațiile aduse de către procurori, după comiterea unui accident rutier

O cunoscută avocată a încercat să scape de acuzații, după ce a fost trimisă din nou în judecată de procurorii ieșeni. Alina Mihaela Scafaru este acuzată de vătămare corporală din culpă, dar și de lovire sau alte violențe. Membră a Baroului Vaslui, femeia a devenit cunoscută după o relație pe care a avut-o cu un interlop supranumit „Cap de porc”, ce era încarcerat în Penitenciarul Iași

Una dintre cele mai sexy avocate a încercat să scape de procesul penal! Alina Mihaela Scafaru a fost acuzată că a comis un accident rutier și a plecat de la locul faptei! Femeia a fost trimisă în judecată la Iași după o bătaie în apropierea unei Secții de Poliție! Femeia a sperat că magistrații vor decide întoarcerea dosarului pe mesele procurorilor. Totuși, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins cererea acesteia.

„Instanța respinge, ca nefondate, excepțiile invocate de inculpata Alina Mihaela Scafaru. Constată că instanța este competentă să judece cauza, constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul întocmit în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Alina Mihaela Scafaru. Constată legalitatea administrării mijloacelor de probă în cursul urmăririi penale și legalitatea efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Avocata Alina Mihaela Scafaru, acuzată în urma unui accident rutier

Sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a fost trimisă în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe. Avocata vasluiancă Alina Mihaela Scafaru a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu aproximativ 3 ani. Oamenii legii au stabilit că, în august 2017, rudele avocatei au fost implicate într-un conflict cu o altă familie. Scandalul s-a petrecut în localitatea Negrești, județul Vaslui.

Procurorii ieșeni au constatat că, în contextul în care persoanele implicate în dispută au fost chemate la audieri, avocata a mers în apropierea Postului de Poliție din Negrești, fiind implicată într-un conflict fizic cu o femeie din familia rivală. Bătaia respectivă ar fi avut loc pe 23 august 2017. La audieri, sexy-avocata a negat că ar fi agresat vreo persoană, afirmând că nu ar fi încercat altceva decât să pună capăt conflictului dintre cele două familii. Mai mult, avocata a susținut că, de fapt, persoanele din cealaltă familie ar fi fost agresive.

Un accident rutier cu victimă

Anchetatorii au mai constatat că, pe 12 ianuarie 2018, Alina Mihaela Scafaru se deplasa la volanul unui autoturism pe ruta Negrești – Buhăești – Iași, sexy-avocata acroșând cu o oglindă un bărbat care era sub influența băuturilor alcoolice și care se deplasa chiar pe mijlocul drumului. Procurorii ieșeni au adăugat că avocata vasluiancă și-a continuat deplasarea pentru aproape 10-15 km, după care aceasta a revenit la locul producerii impactului. După aproximativ 30 de minute, la fața locului se aflau echipaje medicale și de Poliție. Femeia a încercat să le explice polițiștilor că ea ar fi comis accidentul rutier cu victimă, dar, chiar și așa, anchetatorii au considerat că femeia a părăsit locul impactului fără încuviințarea autorităților.

La audieri, avocata a susținut inițial că nu a văzut victima, ci ar fi auzit doar un zgomot, crezând că a lovit un câine. Ea a mai spus că s-a întors la locul accidentului după ce a constatat că îi lipsește o oglindă. Dacă, inițial, Alina Mihaela Scafaru a fost de acord să își susțină punctul de vedere, ulterior, sexy-avocata s-ar fi prevalat de dreptul la tăcere.

O relație cu un interlop

Amintim că, în urmă cu aproximativ 5 ani, sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție, pentru complicitate la dare de mită și complicitate la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar, în scopul folosirii lor de către deținuți. Alături de aceasta a fost trimis în judecată și deținutul Florin Rotariu, zis „Cap de porc”, pentru dare de mită în formă continuată și instigare la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar.

„Pe data de 23 aprilie 2015, inculpatul Florin Rotariu a promis suma de 1.000 de euro unui agent din cadrul Penitenciarului Iași, pentru ca acesta din urmă să introducă ilicit în incinta unității de detenție bunuri (8 mobile, un încărcător de telefon și o cantitate neprecizată de băuturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare. Pe 26 aprilie 2015, inculpata Alina Mihaela Scafaru, avocată, în baza înțelegerii prealabile cu inculpatul Florin Rotariu (concubinul acesteia) i-a remis inculpatului Aurel Craiu suma de 1.000 de euro și bunurile menționate mai sus, în scopul înmânării acestora agentului de penitenciar, în numele inculpatului Florin Rotariu, lucru care s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile. Pe 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia inculpatului Florin Rotariu”, au spus procurorii.

În 2016, avocata a fost condamnată definitiv, la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendarea executării.

Comentarii
  • Da de droage nu ziceți nimic? Păi ea aducea droage de la Iași și le vindea fratele ei, Marius în orașul ei natal și imprejurimi

  • O să scape iar târâtura asta, cum a scăpat și taică-său și fratele ei și ea de fiecare dată, tatăl ei a omorât cu mașina o fată de seama ei și nu ia făcut nimeni nimic,
    Plus că familia lor de prăduitori sclăvește pe toți amărâții prin zonă și când trebuie să-i plătească, ai ia la bătaie, cum a făcut cu ăia de la casa de copii

  • Vai ce urâtă e, zici că-i diavolul, și voi o faceți sexi, nu a scăpat nici unul ne supt de ea pe la Iași, Vaslui. Nu mai zic la Bacău la pîrnaie, o băgau alea acolo direct la lins. Știe ea ce zic. A lins și a spălat la toată pîrnaia. Acum se vede divă ((((

  • Asa este ! Nebunul de Scafaru Liviu ( tatal Alinei ) a omorat cu masina o fata si nu a patit absolut nimic ! Maria Scafaru ( mama Alinei ) o curva mahalagioaica numai de scandal si circ e buna…. mai are Alinutza si un frate ( un destrabalat ) implicat in trafic de droguri…nici ala nu a patit nimic ! Pun pariu ca nici Alinutza nu va pati nimic !Mortul va fi vinovat ! Mortul si astrele ! Ea , NU !

  • Tatăl taraturei a încercat să ajungă în Parlament dar l-au luat la picioare în gura alții mai tari ca el. A fost acuzat că a amenințat cu pistolul niste oameni plus evaziune fiscală, plus ca a fost informator securist. Cam multe pe capul unui țăran căruia îi put picioarele. Intr-adevar, fie-sa este balcâză cu crengi. Oribila!

  • Sexy avocata și interlopul,, Cap,, ăla un bulangiu pe la pîrnaie, săgeată,sclăvoi. Și ea ce sexy : o parașută betivă și drogată,niște sifoare fără acid. Ia scrieți pe net Liviu Scafaru, să vedeți că e informator SRI cu acte în regulă, și știți vorba aia ce se naște din pisică șoareci manîncă. Dacă tacsu e înformator, copiii lui ce sunt?toată familia colaborează cu serviciile, de aia nu pățesc ei nimic prin dosarele care le au

Adauga un comentariu