Actualitate

Pe ce mai arunca banii mascariciul de la CJ?

Publicat: 24 dec. 2012
1

@ Judetul Iasi va avea noi insemne la intrarile in judet, dar si o noua fata la intrarea in cladirea Consiliului Judetean @ Cele doua aspecte, legate de schimbarea site-ului CJ Iasi, sunt printre prioritatile de inceput de an ale playboy-ului zapezilor, ales in urma cu sase luni la conducerea institutiei

Are nevoie stringenta Iasul sa fie infrumusetate intrarile in judet si cea de la Consiliul Judetean? Putin probabil ca cele doua aspecte sa se numere printre prioritatile iesenilor. Dar iata ca se poate. Cristian Adomnitei, presedintele ales prin vot politic la Consiliul Judetean Iasi, a gasit de cuviinta ca cele doua aspecte sa fie promovate cat mai intens. Playboy-ul zapezilor de la Consiliul Judetean a sustinut inca de la inceputul mandatului ca intrarea in Consiliul Judetean trebuie sa se schimbe. Si dupa ce a dat cateva mii de lei pentru a monta camere de supraveghere in institutie, mai aloca acum circa 10.000 lei pentru a-i premia pe cei care vin cu idei despre cum sa arate intrarea in cladirea CJ, dar si intrarile din judet. Ulterior, playboy-ul zapezilor va veni cu alti bani si cu alta distractie.
Pana atunci insa, CJ asteapta doritorii care sa vina cu idei pentru banii pusi la bataie. De aceste fonduri vor beneficia studentii de la Facultatea de Arhitectura, dar si tineri arhitecti. Concursul „de infrumusetare” a imaginii CJ a fost lansat pe 1 noiembrie, respectiv amenajarea intrarii in institutie, schimbarea semnalisticii la intrarile în judet si pentru realizarea portalului web al institutiei. Ulterior, cei de la CJ au prelungit perioada de inscriere. „La solicitarea partenerilor nostri, am decis sa prelungim data limita de depunere a solutiilor pentru cele trei concursuri. La începutul anului viitor vom anunta câstigatorii”, spunea in urma cu cateva zile Adomnitei.
Drumurile judetene, reabilitarea imobilelor aflate in gestionarea CJ se pare ca mai au de asteptat. La Consiliului Judetean Iasi prioritatile sunt cu totul altele.

Comentarii
 • acelasi comportament ca si la d-l Simirad .Prin prisma alegerilor am sperat sa seproduca o schimbare dar observ ca vorbelelui Caragiale sunt tot mai nprezente si de actualitate („sa se schibbe pe ici pe colo in punctele esentiale dar sa ramina tot cum a fost”)

  • Eu cred ca Adomnitei procedeaza corect in ceea ce priveste atitudinea fata de acest BORFAS de ***********.
   Nu face altceva decat sa -i ceara sa-si plateasca datoriile fata de statul roman.
   ***********, nu a stiut decat sa santajeze in stanga si-n dreapta si sa fure mult mai mult decat altii.
   Voi ziaristii lui peste, traiti din santajul facut de acest marlan.
   Incercati sa mai si munciti pentru a va castiga existenta!
   Sa auzim numai de bine!

 • Intrați pe WIKIPEDIA și vedeți Grupul Statuar al Voievozilor din Iași ! Niște nesimțiți au ridicat în spatele grupului statuar o clădire hâdă care nu respectă nici o minimă regulă de arhitectură,o clădire cum nici populația majoritară din satul Zanea nu s-a înjosit să ridice în cătunul lor. Pe lângă faptul că acea clădire nu îndeplinește condițiile nici măcar pentru o hulubărie, ea stă cu fațada neterminată de ani și ani de zile, ca și cum în spatele unui monument de artă ar apărea un closet de la țară construit din coceni de porumb sau din bețe de f l o a r e a soarelui, iar atunci când vizualizezi monumentul e musai să-ți spurce privirea și closetul. Parcă nu ar fi fost deajuns, pe zidul acestei maghernițe tronează denumirea unei firme de rahat, firmă care își face reclamă pe umerii voevozilor din grupul statuar. Cei ce se ocupă de monumentele iașiului, ca și restul pughibalelor plătite de către stat din banii contribuabililor și îndrituite să pună ordine în acest domeniu să-și dea demisia ori să fie cercetați pentru indolența și nesimțirea de care dau dovadă. O parte dintre aceștia probabil se erijează în oameni de cultură. Fals ! Sunteți niște pughibale. Nu vă las în pace până când nu puneți ordine în acest caz, nesimțiților.

 • alta gaselnita de stors banii publici si de interes la buzunar. cu aeroportul afaceri nu-ti ajunge? CUM AVEM UN BAN GOLANII ASTIA IL FURA SAU IL IROSESC PE NIMIC. SUNT BANII NOSTRI.fU ..MATA JOS CU TINE SI HAITA TA … PUTEEE. HAITA IMPUTITA SA NE MANCATI ,,CARNATUL,, la toti ieseni

Adauga un comentariu