Funny

Pe ce si-a cheltuit Andreea Esca salariul de la Pro TV 

Publicat: 11 sept. 2019

Imagine emblematica a Pro TV, Andreea Esca este indragostita de locurile unde a copilarit, motiv pentru care a luat decizia de a investi in zona si de a conecta turistii la traditiile zonei si la peisajele incantatoare. La Porumbacul de Sus – 40 de kilometri de Sibiu – este un adevarat paradis turistic, iar Andreea a depus eforturi serioase, timp de doi ani, pentru ca toti cei care ajung in zona sa fie incantati de ceea ce descopera.

Bunicul din partea tatalui Andreei Esca s-a nascut chiar in acest sat, iar vedeta si-a petrecut cele mai multe dintre vacantele de vara aici, alaturi de tatal ei, la sora bunicului. Andreea Esca are si o casa in acest sat, insa detine si un complex turistic.

“Am facut o ciorba de burta si avem peste prospat de pus pe gratar. Prajiturile cu zmeura culeasa de la noi din curte sunt un deliciu. Preotul e invitatul nostru la cina. Parintele a cununat un cuplu de rromi si va ajunge curand. Camerele noastre sunt ocupate toate. Au venit si copiii de la Bucuresti si s-a umplut casa. Dar stiu unde puteti sa va cazati in noaptea asta. Casele tiganesti ale Andreei Esca! Acolo sigur mai gasiti loc. Cum, nu stiti? Are la noi aici in sat, cateva pensiuni. Sunt case ca la Muzeul Satului! Sigur o sa va placa. De cativa ani, reconditioneaza casele cumparate de la localnici”, a declarat unul dintre vecinii Andreei Esca.

”De aia vin oamenii la tara, sa vada traditie, sa regaseasca ceva”

Andreea Esca nu doreste ca traditiile zonei sa se piarda, motiv pentru care incearca, din rasputeri, sa ii convinga pe localnici ca sunt posesorii unei ”bogatii” pe care nu trebuie sa o piarda niciodata.

”Nu stiu cum sa fac sa le spun oamenilor ca sunt atat de bogati prin traditia pe care o au incat trebuie doar s-o pastreze. Nu vrem ca cineva sa aduca orasul la tara! Ca de aia vin oamenii la tara, sa vada traditie, sa regaseasca ceva. Nu poti sa regasesti ceva daca vii si gasesti niste lucruri noi care nu au nicio legatura cu locul acesta. Trebuie sa pastrati ce aveti, trebuie sa incercati sa refaceti ceea ce ati avut. Sigur, cu confortul de rigoare dar nu schimband complet felul in care arata, ca e pacat. Sunteti asa de bogati, traiti in fiecare zi int-un loc atat de bogat, pe care trebuie sa-l pretuiti si, cu siguranta, pe termen lung, va fi un si mai mare castig pentru toti. Haideti sa pastram ce avem!”, spunea, la un moment dat, Andreea Esca, potrivit click.ro.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit