Magazin

Pe ce vedeta din Romania a luat Maluma la hotel! Au baut pana era sa piarda avionul

Publicat: 02 iul. 2018
1

Juan Luis Londoño Arias, pe numele lui de scena Maluma, a sustinut un concert in incinta Romexpo, in fata unui public extrem de entuziast. S-ar parea ca artistul columbian s-a cam indragostit de Romania, motiv pentru care s-a intors in Face Club Bucharest, acolo unde s-a si incalzit pentru concert. Insa cand s-a intors a baut atat de mult incat a pierdut avionul.

Cantaretul Maluma, jefuit de bunuri in valoare de 1 milion de dolari in Moscova

Vedeta a comandat peste 10 sampanii gigantice Armand de Brignac si Dom Perignon si cateva sticle de vodca, dar Nu a lipsit din peisaj nici tequila. La chef, care s-a intins pana la 6 dimineata, a participat si o “brigada” de romance, in frunte cu Emiliana Burghelea de la “Bravo, ai stil!”, potrivit cancan.ro. In total au fost prezente la masa cantaretului aproximativ 10 frumuseti autohtone alaturi de care a baut pana la 6 dimineata, ora la care trebuia sa ii decoleze avionul, insa a avut noroc ca era vorba despre un avion privat si s-a vazut nevoit sa isi amane plecarea cu doua ore.

Totusi, inainte sa plece, artistul a fost un adevarat domn, a achitat nota de plata din prorpiul buzunar si nu a acceptat niciun protocol si nicio reducere. Ba chiar, spun unii, ca a facut si o promisiune: „Voi reveni aici. O sa organizez o super-petrecere dupa ce termin cu concertele pe care le am. Abia astept. Tara asta este de vis. Distractie ca aici nu am mai vazut”, ar fi spus Maluma la plecarea din Face Club Bucharest. In acest sens a si cerut numarul de telefon al celui care manageriaza localul.

Adauga un comentariu