Scriitori

Pe cine are ca soţ Irina Binder? Detalii inedite din viaţa îndrăgitei scriitoare

Publicat: 18 feb. 2021
Irina Binder in natura
Cine este sotul faimoasei scriitoare Irina Binder, autoarea ca a impresionat o Romanie intreaga

Îndrăgita scriitoare Irina Binder are un soţ sau nu îşi doreşte să divulge acest lucru? Iubitorii celebrelor sale cărţi „Fluturi”, „Străinul de lângă mine” sau „Insomnii” caută mereu să afle lucruri noi despre aceasta. În toate povestirile sale, autoarea descrie poveştile de dragoste într-un mod nemaiîntâlnit.

Odată cu apariţia pe piaţă a cărţilor sale, a devenit o scriitoare de un real succes.

Irina Binder şi soţul ei – O poveste relatată pe blogul acesteia?

Irina Binder este o fire extrem de discretă care nu doreşte să facă publice lucrurile din intimitatea sa. Cu toate acestea, pe blogul Irinei Binder, putem descoperi o poveste intitulată „Da, e mai tânăr decât mine!”. În rândurile pe care aceasta le-a înşirat, descoperim faptul că diferenţa de vârsta nu o afectează într-o relaţie.

Aceasta sfătuieşte toate femeile să capete încredere în forţele proprii şi să nu facă totul doar pentru restul lumii. Totodată, Irina mai spune că în relaţia dintre doi oameni nu sunt importante hârtiile ci sentimentele pe care le împărtăşesc cei doi.

Scriitoarea spune că cei care privesc diferenţa de vârstă dintre parteneri ca pe un lucru rău, au o gândire de „provincialism”. Autoarea spune că în iubire nu trebuie să existe astfel de mentalităţi şi că toată lumea ar trebui să scape de aceste prejudecăţi.

Cu toate că în rândurile sale elaborate ale poveştii vorbeşte de diferenţa de vârstă dintre parteneri, nu putem spune că aceasta este în relaţie cu un bărbat mai tânăr.

Este Irina Binder căsătorită?

Autoarea a mărturisit în nenumărate rânduri că iubeşte copii, natura şi că este o fire extrem de romantică. Despre căsătorie aceasta nu a oferit detalii pe larg, însă povesteşte că mereu a iubit şi că este iubită. Are un job ca toţi oamenii şi nu se consideră o vedetă. Face curat în casă, face mâncare şi îşi trăieşte viaţa ca o persoană normală. Intr-o postare viarala, autoare i-a criticat pe romanii care uita de unde au plecat si le cere sa nu isi uite tara si originile.

Printre detaliile oferite de Irina Binder aflăm şi faptul că aceasta are opt copii pe care i-a înfiat şi că în viitor şi-l doreşte pe al nouălea. Pe lângă activităţile pe care aceasta le desfăşoară alături de micuţi, scriitoarea precizează că are mereu grijă de sănătatea lor, lucru pe care îl vede prioritar.

O mărturisire emoţionantă a fost făcută de autoare atunci când a fost întrebată de către micuţi de ce îşi doreşte să mai infieze un copil. Irina a spus că „Pot să am sute de copii, pe toți îi voi iubi la fel!”

Cine este Irina Binder

Irina Binder este o tânără scriitoare din România. A debutat cu romanul „Fluturi”. Pe blogul denumit „Insomnii” a început să scrie din 2010. Se descrie ca un om normal care are activităţi pe care le face orice om. A infiat opt copii şi a lucrat într-o multinaţională. Se declară iubitoare de natură, de frumos şi spune că nu ar putea trăi fără muzică.

A reuşit ca dintr-un simplu hobby să devină una din cele mai de succes scriitoare de la noi din ţară. Când vine vorba de viaţă personală, Irina Binder nu oferă detalii despre soţ sau căsătorie şi preferă să păstreze misterul. În luna februarie a acestui an, îndrăgită scriitoare şi-a pierdut mama şi i-a adus un omagiu impresionant.

Printre cărţile scrise de aceasta putem menţiona „Iubitelor de lângă mine”, volumele „Fluturi”, „Insomnii” sau „Străinul de lângă mine”.

Adauga un comentariu