Mozaic muzical

Pe cine iubeste Ozana Barabancea? Ce a spus cand a fost intrebata in direct despre barbatul din viata ei?!

Publicat: 27 iul. 2018
3

Dupa ce a reusit, prin eforturi considerabile sa slabeasca enorm, mai precis, peste 40 de kilograme, Ozana Barabancea se bucura din plin de noua infatisare si pare ca totul ii merge ca pe roate. Fiind o adepta a stilului elegant, artista atrage mereu toate privirile, mai ales pe cele ale barbatilor. Dar oare exista o persoana speciala in viata ei?

Invitata la o emisiune, Ozana Barabancea a vorbit sincer si deschis despre toate schimbarile care s-au produs in viata ei in ultima perioada, mai ales de cand s-a operat, dar a vorbit putin si despre barbatii care i-au fost alaturi.

Intrebata de o eventuala relatie, vedeta a parut usor deranjata si a dorit sa schimbe acest subiect neplacut cat mai repede, evitand raspunsul. Aceasta a sustinut ca are multi admiratori, insa cel mai important barbat din viata sa este fiul sau, potrivit spynews.ro.

„Exista mai multi barbati in viata mea! Sa trecem la urmatoarea intrebare.. Cel mai important este fiul meu, iar cel mai minunat barbat este tatal copiilor mei. Despre alte relatii sa nu ne hazardam. Ma bucur ca am multi admiratori”, a declarat Ozana Barabancea intr-o emisiune.

Totodata, intrebata daca planurile ei de viitor includ si alte operatii estetice, raspunsul a fost unul pe masura asteptarilor: „S-ar putea! Deocamdata nu arat atat de rau”, a mai adaugat vedeta.

Adauga un comentariu