Magazin

Pe ea a chemat-o Moga la el, in miez de noapte!

Publicat: 20 dec. 2013
1

Dupa despartirea de Iulia Vantur, lui Marius Moga nu i-a mai vibrat inima pentru nici o femeie. Insa, cea care i-a atras serios atentia e Stefania Udrea, fost fotomodel, care canta dumnezeieste la nai. Mai nimeni nu stie insa ca Marius e cel care a invitat-o pe bruneta sa cante pe scena show-ului „Vocea Romaniei„, in afara concursului.

Stefania Udrea, Lally pe numele ei de scena, arata beton, are dimensiunile ideale (90-60-90 cm), canta uluitor la nai si, culmea, e si foarte modesta.

Toate aceste calitati la un loc i-au trezit interesul lui Marius Moga, care, dupa ce a ascultat-o prima oara, nu si-a mai putut lua gandul de la bruneta cu trup de sirena.

Ca intreaga tara sa afle de existenta ei, lui Moga i-a venit geniala idee de a o lansa in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei” (PRO TV), unde el este jurat.

Dar nu in calitate de concurenta, ci doar ca instrumentista pentru piesa “La multi ani”, interpretata de What’s Up feat De Moga Music.

Cum “micului Mozart” i-a venit ideea cam tarziu, el a chemat-o pe bruneta in miez de noapte, in studioul lui, ca sa inregistreze piesa cu pricina.

Reactiile pozitive ale spectatorilor concursului de la Pro TV l-au incurajat pe Moga sa n-o mai lase din mana pe “Fata cu naiul fermecat”, care scoate sunete magice dintr-un nai din sticla, batut cu 500 de cristale Swarovski.
Adauga un comentariu