Sport

Pe lângă Valentin Mihăilă, Roberto D’Aversa a mai avut un român pe banca Parmei în meciul cu Sassuolo! L-a chemat pe vărul lui Ionuț Radu

Publicat: 19 ian. 2021
Valentin Mihaila suparat dupa o ratare in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu
Valentin Mihăilă

Parma a remizat pe terenul celor de la Sassuolo, scor 1-1, într-un meci în care Vlad Chiricheș a fost integralist, iar Valentin Mihăilă rezervă.
Fostul mijlocaș al oltenilor nu a fost singurul român din lotul celor de la Parma. Robert D’Aversa l-a inclus în lot și pe fundașul dreapta Reinaldo Radu (19 ani), vărul lui Ionuț Radu de la Inter Milano, care a fost rezervă pe tot parcursul partidei.
Reinaldo Radu nu este „străin” de prima echipă. În 2020, a mai fost inclus în lot de două ori de fostul antrenor al Parmei, Fabio Liverani. Se pare că fundașul român l-a convins și pe D’Aversa că merită să fie în anturajul primei echipe. 100.000 de euro este cota de piață a lui Reinaldo Radu, potrivit Transfermarkt.

Vlad Chiricheș l-a accidentat pe un adversar și a greșit la gol

Fundașul lui Sassuolo, Vlad Chiricheș, a început rău meciul cu Parma. A luat galben după 34 de secunde, însă a scăpat ușor după ce i-a dat cu piciorul în cap lui Kucka.
Salvată de bara transversală, Parma a lovit ulterior pe contraatac. Cu capul spart, după lovitura încasată de la Chiricheș, Kucka i-a luat fața fundașului român și a deschis scorul.
Rezervă pe toată durata partidei, Mihăilă se pregătea să intre în prelungiri, dar n-a mai apucat pentru că Sassuolo a primit penalty, iar Djuricic a salvat un punct la ultima fază.
Suspendat, Chiricheș va rata duelul cu echipa lui Ștefan Radu, Lazio, din etapa viitoare, când Sassuolo joacă în deplasare.

Echipele de start:
Sassuolo: Consigli – Toljan, Chiricheș, Ferrari, Kyriakopoulos – Magnanelli, Ayhan – Defrel, Lopez, Traore – Caputo
Parma: Sepe – Busi, Dierckx, Iacopini, Pezzella – Grassi, Brugman, Kurtic – Kucka, Cornelius, Gervinho

Adauga un comentariu