Stiri

Pe Magda Palimariu o cunoaste toata lumea, dar stiai ca are o sora la fel de frumoasa?

Publicat: 11 iul. 2019
14

Faceti cunostinta cu Oana, sora mai mica a vedetei Pro TV, care tocmai si-a serbat ziua intr-un resort din Cipru. Magda Palimariu tocmai s-a intors dintr-o vacanta in Cipru, unde a fost impreuna cu sora ei, Oana Eduard. Stim deja ca Magda este o iubitoare de mare si de soare si ca n-are nevoie de un motiv anume sa plece intr-o escapada litorala. Dar, de data aceasta, plecarea sa a fost prilejuita de ziua de nastere a surorii sale, care a vrut sa sarbatoreasca intr-un cadru relaxat, de vacanta, numai intre fete.
Asa se face ca Magda si Oana au ajuns intr-un resort de lux, cu piscine, bungalow-uri si gradini cu palmieri si leandri, unde s-au desfatat pe deplin. In afara de sesiunile de plaja si inot, cele doua surori s-au plimbat cu salupa si s-au rasfatat cu inghetata, cocktailuri racoritoare si deserturi delicioase.

Desi Oana este o persoana extrem de privata, mai ales de cand a devenit mamica in 2015, si rareori se afiseaza alaturi de sora ei, iata ca Magda a reusit s-o fotografieze chiar de ziua ei, in timp ce mergeau la plaja.

Si in instantaneele de acum cativa ani, si in cel de acum se vede bine ca Magda Palimariu are o sora la fel de frumoasa ca ea. Ba chiar, in aceasta vacanta, asemanarea dintre ele pare si mai mare.

 

Adauga un comentariu