Eveniment-Social

Pe mana judecatorilor, dupa o idila ca in telenovele

Publicat: 17 ian. 2008
1

Agentul de paza Vasile Sergiu Bungianu, in varsta de 26 ani, va ajunge pe mana judecatorilor dupa ce a fost protagonistul unei povesti de dragoste sfarsita dramatic. In urma cu cativa ani, acesta a intalnit o tanara de care s-a indragostit pana peste cap. A facut un copil cu aceasta, dupa care treburile nu au mers prea bine. Tanarul a refuzat sa se casatoreasca, iar fata a ramas singura cu acel copil. Treptat, povestea a devenit din ce in ce mai dramatica. In cele din urma, s-a ajuns la trimiterea in judecata a tanarului pentru ca si-a batut copilul. Povestea de dragoste a inceput prin 2004 si a ajuns in punctul culminant in 2005, atunci cand a luat nastere micuta Elena. Dupa ce parintii au incheiat aceasta relatie de concubinaj, fetita a ramas la mama.

In urma cu aproximativ un an, pe data de 25 ianuarie 2007, fetita a mers acasa la tatal sau pentru a-si mai astampara dorul. Au fost toate bune si frumoase pana cand tatal a inceput sa bea peste masura. Dupa cateva paharele in plus, parintele nu a mai suportat ca fetita plangea si a lovit-o. „Fetita a inceput sa planga, motiv pentru care acesta i-a aplicat o lovitura cu palma. In urma acestei lovituri, partea vatamata a cazut de pe scaun, lovindu-se in zona capului”, au precizat procurorii in rechizitoriu. Sesizarea la politie a fost facuta de catre Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, iar oamenii legii l-au chemat imediat la audieri pe Vasile Bungianu. Acesta risca sa fie condamnat la inchisoare de magistratii de la Judecatoria Iasi.

Comentarii
  • acest individ ca si multi alti tati dar si mame ar trebui schingiuti si ei ..l-as fi calcat in picioare pe acest animal cu chip de om…nu merita sa traiasca pe fata pamantului..saraca fetita…off doamne multi tembeli mai sunt pe fata pamantului

Adauga un comentariu