Cancan ultimă oră

Pe Nicolae Guță îl știe toată lumea, dar știai ce făcea mama manelistului?

Publicat: 09 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pe Nicolae Guță îl știe toată lumea dar știai ce făcea mama manelistului

Pe Nicolae Guță îl cam știe toată lumea, fiind supranumit Regele Manelelor. Însă, mulți uită faptul că manelistul a avut începuturi modeste, așa cum o dovedește și povestea, credem noi, emoționantă a mamei sale. O femeie bolnăvicioasă și cu mulți copii, s-a chinuit mult să le asigure odraslelor un viitor cât mai bun.

Pe nume Maria Linguraru, mama lui Nicolae Guță s-a născut în Aninoasa, județul Hunedoara. A avut mulți copii, însă faptul că era, fizic, mai slabă și se îmbolnăvea des făcea foarte dificil găsitul unui loc de muncă. Drept urmare, Maria a recurs la altceva: s-a făcut ghicitoare!

Vecinii își amintesc de Maria Linguraru ca fiind o femeie simplă. Obișnuia să dea în cărți și, câteodată, să facă și descântece. Oamenii spun că mama lui Guță o mai și nimerea câteodată cu ghicitul, fie el legat de sănătate, dragoste sau ceva atât de banal precum animalele din ogradă.

Nu doar asta era singură metodă a Mariei Linguraru pentru a pune ceva pe masă. Atunci când treburile cu ghicitul nu mergeau chiar atât de bine, femeia obișnuia să meargă și la cerșit. Niciodată nu primea bani, ci alimente.

Adauga un comentariu