Sport

Pe scurt

Publicat: 17 sept. 1999

•Miercuri, la Bacau, s-a disputat restanta dintre Aerostar Bacau si Fortus Iasi, contind pentru etapa a V-a a diviziei C – seria I la fotbal. Meciul nu s-a jucat la data programata initial din cauza neprezentarii iesenilor, autocarul cu care se deplasau acestia stricindu-se pe drum. Partida s-a incheiat cu victoria bacauanilor, scor 4-2 (3-1) dupa un joc dominat in cea mai mare parte de acestia.
•La inceputul lunii noiembrie, lotul national de sabie va participa la Campionatele Mondiale ce se vor desfasura la Seul, in Coreea de Sud. Echipa nationala a Romaniei, formata din Alin Lupeica, Mihai Covaliu, Dan Gaureanu si probabil Constantin Sandu va mai participa pina la Mondiale la alte doua concursuri internationale. Acestea vor avea loc la Paris si la Moscova.
•Cei doi juniori aflati in probe la FCM Poli Iasi – Soponariu si Vintila, s-au numarat pe lista marcatorilor in etapa a IV-a a Campionatului Republican. Intr-un meci disputat in compania Minerului Comanesti fotbalistii antrenati de profesorul Dan cananau au inscris fiecare cite un gol, contribuind astfel la victoria echipei sale cu 6-0. In ultima etapa, a V-a, a recidivat doar Soponariu, acesta marcind in poarta birladenilor de la Rulmentul nu mai putin de 3 goluri.
Narcis POHOATA



loading...

Adauga un comentariu