National

Pe sosea, judetul Vaslui va fi izolat de restul Moldovei

Publicat: 05 feb. 2012
1
Cu toate ca, in judetul Vaslui, in dupa-amiaza de duminica nu erau semnalate drumuri judetene sau nationale blocate din cauza zapezii, in scop preventiv, incepand din aceasta seara, iesirile din judet vor fi restrictionate, din cauza posibilelor efecte ale viscolului, potrivit vrn.ro. Este vorba de DN2F, Vaslui – Bacau, DN 24A, Murgeni – Husi, DN 15D, Negresti – Roman, ori iesirea spre drumul european E388 pe directia Barlad – Podu Turcului – Adjud.
Conform sefului compartimentului de inspectii a drumurilor nationale de pe raza judetului Vaslui, ing. Gicu Maftei, „am fost avizati cu privire la conditiile de trafic pe timp de iarna, si am primit recomandarea, de la Comandamentul National de Iarna, de a restrictiona traficul pe aceste drumuri nationale pana la reglementarea situatiei, in vederea protejarii participantilor la trafic”.
Amatorii de calatorii trebuie sa stie ca, cu exceptia legaturilor spre Iasi, Galati sau Tecuci, in aceasta noapte toate iesirile din judet vor fi blocate. In acelasi timp, cei care aleg transportul pe calea ferata, trebuie sa fie avizati ca, in ceea ce priveste rutele spre sudul tarii, respectiv spre Bucuresti, intarzierilor sunt destul de importante, din cauza conditiilor meteo, de pana la 240 minute, si, desi pana in acest moment nu au fost anuntate anulari de trenuri cu plecare din Bucuresti, aceste anulari pot interveni in orice moment, astfel incat potentialii clienti ai SNCFR sunt sfatuiti, in cazul in care nu au treburi urgente, sa-si amane calatoriile pana la reglementarea situatiei.
Adauga un comentariu