Magazin

Pe vremuri erau nedespartite dar acum abia daca isi mai vorbesc!

Publicat: 14 aug. 2014
1
Dupa o lunga perioada in care a lipsit de pe micile ecrane, Nuami Dinescu revine in televiziune. Nu pe post de asistenta a lui Teo Trandafir, asa cum multi s-ar fi asteptat. Actrita clarifica acum exact care este relatia dintre ea si celebra moderatoare.
Nuami Dinescu, alias Tanta, si Teo Trandafir au fost multi ani cel mai indragit cuplu de prezentatori TV. Cele doua se potriveau manusa, se completau reciproc,  iar telespectatorii le urmareau cu sufletul la gura.
Citeste si: Teo are nevoie de ajutor: PANTALONI sau ROCHIE?
Dar, in momentul in care Teo a trecut printr-o mare cumpana si a necesitat o interventie chirurgicala complicata la Viena, lasand cariera pe plan secund, Tanta a renuntat, si ea, la televiziune. Iar pauza dureaza, deja, de cativa ani, insa este pe sfarsite. Din luna septembrie, insa, Nuami Dinescu revine pe post de moderator, la o televiziune online, unde va avea propria ei emisiune. Este incantata de noul proiect, insa suspina dupa vremurile in care facea audienta alaturi de Teo. Dar, desi este nostalgica, se pare ca drumurile celor doua s-au separat definitiv: 
„Teo are emisiunea ei, e proiectul ei si este ok asa. Eu am inceput sa fac altceva. Faceam echipa buna, dar uite ca asa se intampla. Unul o ia intr-o parte, iar celalalt in cealalta parte. Am mai avut oferte sa revin in televiziune, insa am refuzat din start. Emisiunile de acum nu sunt pe gustul meu, nu ma potrivesc acolo. Eu inteleg ca televiziunea este o afacere, oamenii vor sa faca bani din asta, dar eu nu ma incadrez in tiparul asta”, a declarat Nuami Dinescu, pentru CANCAN.ro.
Citeste si: Teo Trandafir, DECLARATIE CONTRADICTORIE despre relatia cu Antonio Passarelli
Adauga un comentariu